събота, 3 октомври 2015 г.

Clarins: Instant Smooth Perfecting Touch


Здравейте приятели,

 днес искам да ви представя един мой любим продукт, който не си бях купувала от доста време.
Абсолютно задължително за мен e да използвам база за фон дьо тен, защото с нея кожата ми става много по-гладка и със свити пори, а самото нанасяне става значително по-лесно.
През последните години съм използвала толкова много различни бази и след като изхабих повечето налични, реших да се върна към нещо изпитано и доказало се във времето.

Clarins Instant Smooth Perfecting Touch е една от най-легендарните и обичани бази за лице.
Наистина не всеки фон дьо тен го изисква, но конкретно дълготрайни и по-сухи формули като Colorstay на Revlon имат изключителна нужда от хубава база.


Clarins Instant Smooth е бледо розова база на основата на силикони, която моментално запълва пори и линийки по лицето. Създава се вид бариера между кожата и фон дьо тена ви и по този начин той не може да "потъне" в пори, бръчки или малки белези. Формулата е супер нежна и кадифена на допир.
Лицето изглежда поне два пъти по-гладко и порцеланово. Освен това базата намалява количеството фон дьо тен, което ще използвате и нанасянето става много по-лесно и гладко.


Формулата на Clarins Instant Smooth e некомедогенна, дерматологично и офталмологично тествана. 
Базата се намира в много малко стъклено бурканче и в кутийката има пластмасова шпатулка с която лесно може да взимате желаното количество.
Бурканчето съдържа 15 мл продукт, но въпреки това стига за много месеци, защото се използва минимално количество. Може да нанасяте Instant Smooth и само на "проблемни места" където има повече видими пори, линийки или примерно малък белег.


Clarins Instant Smooth може да се използва и самостоятелно, дори ако не носите фон дьо тен.
Малко база и след това хубава озаряваща и коригираща пудра като Метеоритите на Guerlain и кожата става прекрасно гладка и свежа.

От известно време Instant Smooth е в различна опаковка. Ако преди сте я виждали в чисто червено бурканче, то сега формата му е малко по-различна и има метална капачка.
При новото бурканче е малко по-трудно да се извади продукта с пръсти, за това препоръчвам да се използва малката шпатула.


Ако и вие си имате любима база за лице ще се радвам да я споделите с мен в коментарите. 
До скоро! 


Няма коментари:

Публикуване на коментар