неделя, 2 декември 2018 г.

LE LION DE CHANEL Illuminating Powder (Collection Libre 2018)


Без да се усетим отново дойде месец декември. Време е да ви представя някои от последните ми звездни и празнични продукти за красота, които неусетно се превърнаха в новите ми сезонни любимци.

Започвам с може би най-красивата ми продобивка за цялата изминала година - хайлайтерът на CHANEL от коледната колекция Libre 2018 г. LE LION DE CHANEL.

Няколко пъти съм купувала хайлайтери на CHANEL и винаги съм ги чакала с голям трепет, но истината е, че никога не успяха да станат най-любимите ми продукти за озаряване на лицето. Винаги нещо в самите цветове не успяваше да ме плени напълно. Въпреки това бях сигурна, че искам да притежавам и този звезден продукт от актуалната коледна колекция на марката.

Признавам си, че нямах особено големи очаквания за хайлайтера. Да, има красив и нестандартен принт и прекрасна кутийка, но като цвят реших, че това ще е поредният обикновен златен хайлайтер. Останах приятно изненадана, когато погледнах за първи път под капачето с бронзовото лого на марката. LION DE CHANEL се оказа в любимата ми комбинация от златно, прасковено и розово с ослепителен метален финиш.


В кутийката изглежда, че хайлайтерът има доста едри частички, което е видимо и от снимките - текстурата е привидно зърнеста. Но на живо формулата е много гладка и без ронливи бляскави люспички. LE LION DE CHANEL е невероятно красив, топъл и празничен хайлайтер, който ще потопи скулите и деколтето ви в искрящ блясък.

Пудрата се намира в типичната за CHANEL черна пластмасова кутийка (този път с бронзово лого) и кадифено калъфче. От вътрешната страна има огледало и четка за нанасяне. От всички добавени към продукт четки, които имам на марката, тази е с най-високо качество. Белите косъмчета са невероятно меки и пухкави на допир и е истинско удоволствие да погалите кожата си с тях.

А чудите ли се защо от CHANEL са избрали лъв за принт на хайлайтера? Лъвът олицетворява силата и величието на мадмоазел Шанел и е бил един от любимите ѝ символи. Габриел Шанел е родена под петия знак на зодиака. Огненият лъв е силен и самоуверен, страстен и енергичен, креативен и директен. И за коя друга звездна жена се сещам, докато пиша тези редове? Разбира се, за кралицата - вечната и неповторима Мадона. Жена, която също е родена под знака на лъва.


Трябва да предупредя, че за жалост от този прекрасен продукт са заредени изключително малко бройки за България. Ако искате да видите лъва на живо - побързайте! Имах късмета да купя последната бройка заредена в Sephora (Paradise Center).

Ако искате да рискувате "на сляпо", то все ще може да откриете хайлайтера в редица чуждестранни онлайн магазини, които продават CHANEL.

 LE LION DE CHANEL съдържа 8 г продукт и струва 120 лв. 


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар