неделя, 11 февруари 2018 г.

Huda Beauty / Contour and Strobe Lip Set



Днес ще ви представя сета за устни на Huda Beauty, който първоначално си купих само заради опаковката, но в крайна сметка останах изключително доволна и от самите продукти в него. 

Contour and Strobe Lip Set представлява малка метална кутийка във формата на устни, в която са подбрани три продукта: молив за очертаване на контура (пълен размер), течно матово червило (мини размер) и глос (мини размер).

Цветовата комбинация, която аз си харесах се казва Muse & Angelic. Течното матово червило и моливът за устни са в цвят Muse, а глосът е Angelic.

Разглеждайки останалите цветови комбинации прецених, че тази ми харесва най-много, въпреки че червилото ми изглеждаше лилаво. Тук отварям една скоба, за да поясня защо няма да има суочове в публикацията. И не само в тази. Червилото на снимки наистина си изглежда лилаво. Гледах го в други блогове, гледах го в Instagram и YouTube. Явно това си е особеност на конкретния нюанс. От доста време размишлявам върху факта, че всеки разглежда моите ревюта на различни устройства и екрани. От както си смених лаптопа и се наложи да свикна да виждам нещата по различен начин прецених, че визуалната информация не трябва да е от най-голямо значение. По-важни са опитът, личното усещане и индивидуалната преценка. Ако се интересувате от конкретен продукт, то вие ще го потърсите и в други социални мрежи, блогове и канали или ще го разгледате на място в магазин (което винаги е най-добрата опция). Затова прецених, че текстовата информация, която ви предоставям ще е водещата.

Нека се върнем към сета за устни.

Оказа се, че на живо червилото изобщо не изглежда лилаво. На моя тен е прекрасен розовеещ нюд, нещо като комбинация от бежово и палисандрово дърво. Цветът се доближава максимално до моя естествен цвят на устните и ми отива значително повече от Venus, който от снимки го бях преценила за "мой". Глосът (розово с холограмни златни и прасковени частички) много не ми харесва как стои над червилото, но за самостоятелно носене е чудесен. Моливът е кремообразен и се нанася лесно върху контура на устните. С него червилото става още по-трайно.
  
Формула на червилото: Много течна и някак мазна. Разнася се лесно и засъхва напълно за около 10 - 15 секунди. За максимално хубав ефект не разнасяйте червилото с устните си, докато формулата е още течна. Изчакайте го да засъхне напълно или съвсем леко потупвайте устните с връхчето на пръста си.

Аромат: Тук давам минус точка. Червилото и глосът имат много силен синтетичен аромат на ванилия и кокос. Усещам го дълго време и след нанасяне.

Апликатор: Тип "sponge". Нормален размер. Мини версията лично за мен е още по-удобна за нанасяне, защото се "захваща" по-малко продукт. 

Трайност: Много добра. Червилото придава прекрасен кадифен и матов ефект и издържа с часове. Избледнява равномерно и не ми изсушава устните. Поставям Liquid Matte на Huda Beauty на №2 в личната ми класация за матови червила. №1 все още е Kat von D. 

Опаковка: Повече от прекрасна. Както споменах именно тя беше решаваща за покупката ми.
Металната кутийка е с формата на 3D устни (на самата Худа) и с размер 16х9 см.



Поръчах сета от ТУК. В българската Sephora беше наличен преди около два месеца, но наличните бройки свършиха бързо. Нямам информация дали ще го зареждат отново. Ако искате да го притежавате ви съветвам да побързате, защото е лимитиран



Няма коментари:

Публикуване на коментар