понеделник, 12 октомври 2015 г.

Too Faced Love Flush: Love Hangover


Здравейте приятели,

днес имам удоволствието да ви представя най-новият руж на американската компания Too Faced Cosmetics - дълготрайният и супер пигментиран Love Flush!
 Love Flush се намира в прекрасна малка кутийка във формата на сърце и се предлага в шест великолепни нюанса. Всеки цвят е посветен на популярна любовна песен от миналото.
Сложила съм препратка към YouTube за всяка отделна песен, ако случайно не може да се сетите за някоя от тях.  
Justify My Love на Madonna
How Deep Is Your Love на Bee Gees 
  /въпреки, че оригиналната песен е на Dolly Parton, слагам линк към по-популярната версия на Whitney Houston/
Baby Love на The Supremes
Love Hangover на Diana Ross


Единствената неприятна новина е, че в България ще се продават само три от нюансите:
Baby Love, Your Love is King и Love Hangover.

Още когато излезнаха промо снимките на Love Flush бях сигурна, че искам да го имам.
Попаднах на няколко мнения, че опаковката е детска, евтина и кичозна, но ви уверявам че на живо е перфектно изработена и е невероятно сладка.
Да, всеки си има вкус и лични разбирания за тези неща, но ако шоколадовите палитри не са кизочни, то и тези малки сърчица също не са.

Кутийката е мъничка, много гладка и се затваря с магнит. От вътрешната страна има сърцевидно огледалце, а самият руж има супер сладурски принт с две зайчета, името на марката и орнаменти. Лично аз отварям кутийката много лесно, защото имам много малки ръце и пръсти. Ако имате по-голяма ръка или дълъг маникюр бъдете внимателни при отварянето, защото при падане има голяма вероятност сърчицето да се повреди.


Едно нещо ми направи силно впечатление още при тестването в Sephora. Самият цвят в кутийката и суочнат на ръката с пръсти е много по-различен от крайният резултат върху лицето. По-скоро реалният цвят е загатнат върху пластмасовата кутийка.
Признавам си, на живо нито един от цветовете не предизвика wow ефект в мен. Даже ако не беше готината опаковка сигурно не бих им обърнала изобщо внимание.
Чак на лицето видях истинската им красота.


Love Hangover e розово с топъл подтон. Не искам да го наричам Барби-розово, защото нейното често е със студен подтон, за това ще го нарека "принцесово" нежно розово с много лек прасковен нюанс и толкова нежен златист воал, че е почти невъзможно да го видите от първия път.
От години купувам само коралови и прасковени ружове и този цвят се оказа глътка свеж въздух за лицето ми.
Съжалявам, че не мога да ви покажа цялата му красота, но очите ни виждат на живо много повече от колкото обектив на фотоапарат.


Too Faced дават обещание, че Love Flush може да издържи рекордните 16 часа върху лицето.
По принцип никога нямам проблем с трайността на ружовете ми, независимо каква марка са. Предполагам това се дължи и до голяма степен на фон дьо тена, върху който всякакви други продукти "зелепват" на секундата.

Вчера носих Love Flush точно 12 часа и цветът беше все още свеж и ярък.
Пигментацията на Love Flush е много, много силна: достатъчно е само едно леко потапяне на четката. Няма нужна да я завъртате, само две леки потупващи движения са достатъчни. И принтираните зайчета не се развалят
Нанасям Love Flush с MAC #168.


 В едно списание вчера четох представяне на ружовете Love Flush и писателката изобщо не беше очарована от тях...даже ги беше сравнила с "клоунски ружoве" и си задаваше въпроса кой изобщо ходел с толкова интензивни цветове върху лицето си?! Били невъзможни за работа. Единствено по-неутралният Baby Love ставаше за нещо в нейните очи.

Изобщо не вярвайте на подобни изказвания от хора, които явно не умеят да оценят и използват даден продукт, а и нямат търпението да го направят.
Love Flush е изключително висококачествен руж, и дори да сте напълно начинаещи в гримирането с малко търпение и упражнения няма да имате никакъв проблем при използването му.



Love Flush се продава за 56 лв. в България /цена който първоначално ме стресна/.
Но като се замисля получаваме 6 гр супер интензивен руж, който не се разпрашва и който ще ни стигне за дълги години.
Ако златният надпис върху опаковката не се изтрие, то тогава Тoo Faced са създали перфектният и най-сладък руж, който света някога е виждал



3 коментара:

  1. Супер, супер! Невероятно изглежда! Нямам търпение и аз да си го взема и съм хвърлила око точно на Love Hangover, защото обожавам песента, лайф изпълнение на което има и Марая Кери (фенски мании :D )

    ОтговорИзтриване
  2. Много красиво стои на кожата ти :) Много ми харесват цветовете, но аз съм от отбора, който не харесва опаковката и сигурно ще ги пропусна :/

    ОтговорИзтриване