вторник, 30 юни 2015 г.

WYCON Wild Escape: Dusty Cushion #5

 
Второ ревю за днес, защото просто нямах търпение да изпробвам тези нови сенки: WYCON Dusty Cushion от лимитираната лятна колекция Wild Escape. 
Също така това ми е публикация #100 и ми хареса идеята да е в последният ден на моя месец юни
 
Когато бях на откриването на Wycon имаше толкова много хора, че изпуснах тази бронзова красота. Видях сенките в блога на Eat Lоve Makeup и още от снимките бях тотално влюбена в това малко бурканче. Една седмица по-късно вечеряхме заедно с Elle и тя беше направила безумно красив грим с тях. Надявам се скоро да го снима за блога. Просто е вълшебен ♥ 
 


Dusty Cushion са дълготрайни сенки с феноменален метален блясък и невиждана пигментираност. Когато ги пипнах за първи път все едно имах течен метал на пръстите си! Консистенцията им е нежна и мека като мус. Нищо общо с бурканчетата на МАС, CHANEL, Maybelline и др. видове крем сенки. Тези са екстремно меки, дори понякога ги усещам като полутечни.

В началото имах известни трудности при нанасянето, защото не притежавам толкова малка и синтетична шейдър четка. С шейдър четката #239 на МАС муса се захващаше много трудно, все едно се пързаляше по космите. По принцип нанасям всякакви бази и крем сенки с пръсти, за това и с Dusty Cushion се справих отново с този метод. За сметка на това опушването на Dusty Cushion с друг цвят става супер лесно. Дори ако нанесете само тях на клепачите, може безпроблемно да ги опушите с чиста четка или да добавите друг цвят за повече акцент. Еспериментирайте с различни четки или с пръсти за да видите на вас лично кой метод ще ви е най-удобен за нанасяне.

Ако решите да ги нанасяте с пръсти ви препоръчвам да вземете малко количество от бурканчето и да го разнесете първо на ръката си или друга чиста повърхност. С пръсти се захваща прекалено много от мекия мус и има опасност да наслоите повече на клепачите от колкото е необходимо. 


Сенките са опаковани в красиво стъклено бурканче с металическа капачка. Като цвят #05 ми напомня страшно много за пигмента на МАС Reflects Bronze, който ви показах в колекцията Wonder Woman. 

Не бях особено сигурна дали конкретно този бронзов цвят ще ми седи добре, защото с много бронзови и златни нюанси не се харесвам. Ако нанасям сенките на подвижния клепач задължително трябва да ги опуша с друг по-тъмен и интензивен цвят, а на водната линия да сложа бял молив.
Ако имате светли очи, тези сенки са точно за вас. Бронзовите нюанси седят особено магнетично на сини очи.От серията Dusty Cushion има общо 8 металически цветове. Цената им е 17,90 лв.

WYCON вече имат и клиентски карти. Помолете да ви издадат такава на касата при следващото ви пазаруване.
Като си купих сенките бързах и бях доста разсейна, защото отивах на концерт и не запомних особено добре какви преференции дава картата. По спомен се натрупват 150 точки и след това получавате някакво намаление или може да си изберете продукт.
Когато разбера подробности ще пиша отново.