понеделник, 29 юни 2015 г.

#MACMonday: Star Wonder Mineralize Skinfinish


Happy #MACMonday, приятели!

Днес искам да ви покажа един лимитиран скинфиниш от колекцията Heavenly Creatures, който си купих от блог разпродажбата на Eat Love Makeup.
Все още не е късно да се сдобиете с нещо красиво и почти неизползвано от колекцията й. Всички събрани пари ще отидат на 100% за благотворителна кауза.

Когато МАС лансираха колекцията Heavenly Creatures се колебаех дали да си купя Star Wonder, но в крайна сметка взех само Earthshine и Light Year. Техни ревюта може да видите тук и тук. 
Сега космическата ми колекция е почти завършена ♥ липсва само Center of the Universе.

 
Скинфинишите от Heavenly Creatures са изключително мултифукциянални.
Тъй като отделните "завъртулки" или венички са доста широки, могат безпроблемно да се използват по единично като сенки. 


 В сравнение с Earthshine и Light Year, които имат силно металически основни венички, Star Wonder e по-сатенен. Златните и бледо розови венички седят прекрасно като сенки и хайлайтер. При разбъркване с четка на всичките цветове се получава красив бледо розов и лилав руж с леки златни блясъчета.




При Star Wonder цветовете са подредени все едно наобратно. Лилавата и розова завъртулка е по-перлена или сатенена, а най-металически изглежда златното.
От всичките три, най-метален и блестящ е Earthshine, за това той винаги ще остане в топ 10 на най-любимите ми продукти на МАС за всички времена.

Докато снимах трите пудри за малко да се случи гримова катастрофа, защото изпуснах Earthshine на каменна настилка. Разглоби се на три отделни части и сърцето ми буквално спря!!! За моя огромна радост самата пудра остана непокътната, а пластмасовите части само се бяха отделили без да се счупят или повредят.
След като се съвзех от този шок, успях да сглобя отделните части на кутийката и сега всичко е наред. Не мога да повярвам, че минерален продукт (и то доста издълбан) се запази напълно здрав. Не се отчупи дори най-малката частичка от него.



Много ще се радвам да споделите с мен дали имате продукти от колекцията Heavenly Creatures или ако сте си купили нещо от блог разпродажбата на Elle :)

До скоро











Няма коментари:

Публикуване на коментар