вторник, 9 юни 2015 г.

Bobbi Brown: Shimmer Brick Nectar



Здравейте приятели,

днес ще ви представя първият ми продукт на Bobbi Brown Cosmetics: бляскавият руж/хайлайтер Shimmer Brick в цвят Nectar.

Признавам си, че никога не съм обръщала особено внимание на тази марка. Голяма грешка :)
В Германия ги има буквално на всеки ъгъл, но цените на продуктите ми се струваха доста високи (много повече от примерно МАС), а и никой продукт не ми е правил на пръв поглед особено впечатление.
Чак преди няколко месеца на една среща с приятелки погледнах на шимър брик-а с други очи.
Явно светлината е била много добра, защото от този момент бях сигурна, че задължително трябва да притежавам този бляскав продукт.


Shimmer Brick е нещо като хибрид между руж и хайлайтер. Пудрата се състои от пет различни цветни "блокчета", залепени плътно едно до друго.
Всичките цветове са разкошни и разбира се могат да се използват и по отделно като сенки за очи.

Nectar е любимата ми комбинация от коралово, розово, златно и прасковено.
Подобни цветове може да откриете в NARS Orgasm, MAC Petal Power, TheBalm Hot Mama и още много други. Знаете, че всяка марка има подобни златно-коралови продукти в асортимента си.
Този нюанс стои великолепно на всички кожи и придава изключително свеж и младежки вид.



Но с това приликите с други пудри, ружове и хайлайтери приключват.
Не съм очаквала, че Shimmer Brick Nectar ще озари лицето ми по толкова невероятен начин.
Отделните цветни блокчета се сливат в безумно красива комбинация от бледо коралово, което оразява кожата с нежен златен воал. Не се виждат никакви едри частички, лицето все едно свети в мокър, метален блясък.

Всеки път когато си купя подобен коралов продукт изпадам в еуфория, но Shimmer Brick Nectar e нещо, което наистина не бях виждала до този момент.
Снимките не могат да покажат какво виждат очите ми на живо.
Купих пудрата на летището в Мюнхен и не знам дали се дължеше на осветлението, но от един суоч изобщо не може да се добие реална представа как Nectar седи на лицето.
Чак при първото гримиране видях феноменалните качества на бляскавата тухличка :)



Nectar се намира в сравнително голяма черна пластмасова кутийка с огледалце от вътрешната страна. Кутийката се отваря и затваря много лесно и седи удобно в ръката.
В началото ми направи малко странно впечатление парченцето дунапрен, което е поставено над пудрата. Стори ми се много необичайно решение за продукт, който струва 48 евро.
В последствие видях, че на опаковката е отбелязано, че пудрите шимър брик са лесно чупливи и е необходимо да се внимава с тях. Всяка бляскава тухличка се "сглобява" ръчно в Италия.

Производителите са преценили, че парчето дунапрен е необходимо. Все пак главната му идея е да запази продукта здрав докато пристигне при вас.
Отделно кутията е подсилена с допълнителен картонен слой, за още по-голяма сигурност при транспортиране. В крайна сметка след като си разопаковаме пудрата парченцето дунапрен може да бъде изхвърлено. Shimmer Brick се нанася най-добре с мека четка за руж или хайлайтер. Аз използвам MAC #168 (скосената бяла четка за руж и контуриране).

Ако пътувате с гримовете си, винаги ви съветвам да носите подобни лесно чупливи продукти в ръчният багаж. При всяко пътуване със самолет си нося цялата декоративна козметика + четките в дамската чанта. Дори лесно чупливите метеоритни топчета не са ми създавали никога проблеми.


дневна светлина
със светкавица

със светкавица

Няма коментари:

Публикуване на коментар