понеделник, 15 юни 2015 г.

#MACMonday: Cheeky Bronze MSF




Happy #MACMonday, приятели ♥
В днешното ревю ще ви представя първия ми минерален скинфиниш в чисто новата опаковка, която МАС лансираха миналата година.

Cheeky Bronze е част от перманентната линия минерални скинфиниши на МАС, сред които са още Soft & Gentle, Global Glow, Gold Deposit и Lightscapade.


Cheeky Bronze е нежен коралов цвят със златен шимър, който придава на лицето разкошния sunkissed glow

Пудрата е изключително луксозна, с прекрасна текстура и нежно нанасяне. В зависимост каква четка използвате може да придадете на цялото лице нежен коралово-златен воал или да акцентирате по-силно на скулите или очите.
Подобни бронзови нюанси седят прекрасно и за леко опушване на лилави сенки. 


Под изкуствена или директна слънчева светлина Cheeky Bronze блести като милион микроскопични диамантчета. Толкова много ме радват подобни продукти, мога да си гледам с часове :)

Новата кутийка ми харесва страшно много на външен вид. Единствения ѝ проблем според мен е отварянето. Преди кутийките имаха нещо като копче, което отваряше капачето. Сега кутийката се затваря плътно с магнит и след това не ми е особено лесно да я отворя отново.
Не знам дали след време този механизъм ще се "разработи", но поне за сега ще внимавам повече. Струва ми се много по-лесна за изпускане.
Като грамаж нещата си остават същите: получавате 10 гр. пудра, на която ще се радвате с години.

Нежната и фино смяна формула на Cheeky Bronze не подчертава порите на лицето и седи прекрасно както на светли, така и на тъмни кожи.
Може да се използва като бронзираща пудра, руж, хайлайтер и сенки. Ако искате да я нанасяте като хайлайтер ви препоръчвам да го правите с мека и по-въздушна четка (примерно тип ветрило) и да нанасяте с лека ръка. Получава се много красиво и нежно озаряване на скулите.

Определено се превърна и в мой любим руж, защото до сега не съм имала толкова перфектен коралов и бронзов нюанс. Не е прекалено теракотена, тъмна или с неприятен червеникаво оранжев нюанс.
Ако имате тен или планувате почивка на морето ще изглеждате като морска богиня с този скинфиниш. Непременно го разгледайте на живо за да се убедите сами в качествата му!




дневна светлина

със светкавица


1 коментар:

  1. Много е красив на суоч, но мен толкова златни неща малко ме плашат. Имам си два подобни продукта и ги слагам, после ги махам - прекалено златно ми стои на кожата :/

    ОтговорИзтриване