събота, 28 януари 2017 г.

Too Faced: Papa Don't Peach ❤ Peach-Infused Blush


Помните ли сладките праскови на Too Faced? Палитрата, която направи истински фурор се завръща, заедно с още малки прасковени приятели: руж, glow палитра и сочни гланцове за устни. Ружът носи името Papa Don't Peach....страхотна игра на думи с един от ранните хитове на моята любима певица Мадона. От няколко дни колекцията е налична в магазините на Sephora в The Mall и Paradise Center. При следващото зареждане се очаква да пристигне и палитрата със сенки за очи. Четох, че новата партида има известна разлика с оригинала, но за това мога да ви разкажа най-рано, когато я тествам.


Papa Don't Peach се намира в същата кутийка, в която са и сенките за очи. Кутийката е метална, със същите преливащи пастелни цветове и магнитно затваряне. От вътрешната страна има огледало, златен кант около пудрата и принт с праскова и името Papa Don't Peach.
Ароматът е отново на сочен и сладък прасковен нектар. Количеството, което получавате с една кутийка е 9 г. Papa Don't Peach не е нов продукт за Too Faced. Ружът се е продавал и преди години, но до колкото знам, сегашната формула и цвят се различават от старата версия.

Като цвят Papa Don't Peach е коралово-медна праскова със златни отблясъчета и топъл розов подтон. Цветът е полупрозрачен и позволява да се напласти до постигане на желаната интензивност. Формултата е мека и сатенена на допир и се разнася супер лесно по кожата.
При нанасяне не усетих абсолютно никакво разпрашване, а сочният аромат на праскови е истинска наслада за сетивата. Изключително много ми харесва, че ружът не е от брутално пигментираните и позволява напластяване. Някои дни обичам да слагам съвсем малко цвят, а в други дни обичам ружът ми да е силно забележим и интензивен. С Papa Don't Peach това не е никакъв проблем. Ружът седи невероятно красиво и обгръща скулите със златна топлина. Лицето буквално засиява от свежест. Формулата не подчертава допълнително порите и не насочва вниманието към малки недостатъци.


След като тествах Papa Don't Peach за първи път, категорично го избрах да седи на почетното място на тоалетката ми. 😊 Прибрах останалите ружове, които бях подбрала за този сезон и без колебания обявявам Papa Don't Peach за руж на 2017 година! Когато го купувах, изобщо не очаквах, че толкова много ще се харесамe с него. 😍 За разлика от сенките, при Papa Don't Peach усещам аромата на праскови и след като съм приключила с нанасянего.
Цялата прасковена колекция ще бъде перманентна, за това не се притеснявайте, ако не успеете веднага да се сдобиете с продукт от колекцията. Малките прасковки остават!
p.s. в App Store и Google Play може да си свалите сладурските прасковени емотикони. Потърсете ги под Too Faced Sweet Peach Emojis
Papa Don't Peach струва 56 лв. 
Линк към ревюто на палитрата Sweet Peach: http://www.makeupgalaxy.com/2016/06/too-faced-sweet-peach-palette.html
Няма коментари:

Публикуване на коментар