неделя, 5 юни 2016 г.

Too Faced Cosmetics: Sweet Peach Palette


Здравейте приятели,

днес ще ви покажа една от най-желаните и търсени палитри на годината: сладките праскови на Too Faced Cosmetics.
Както с всеки лимитиран продукт и с този настана малка истерия, защото бройките бяха силно ограничени.
Аз лично не си бях запазила палитрата в Sephora...не знам защо, но някакси го бях пропуснала този момент. Винаги смятам, че когато нещо трябва да бъде в мое притежание, то рано или късно ще дойде само...независимо по какъв начин.
За това написах и в Фейсбук профила ми, че по неочаквано щастливо стечение на обстоятелставата, прасковите все пак узряха и в моята градинка!
Искам отново да благодаря за невероятно милият жест на моята приятелка Оля, която се отказа от палитрата, за да мога да я имам аз
 

Палитрата отново следва "шоколадовият модел", тоест размера, опаковката и броя на сенките е както винаги идентичен.
Too Faced наистина се усъвършенстват с всяка нова палитра, която лансират.
Сладките праскови са летен, топъл и цветен празник за окото

Ароматът на палитрата е феноменален: нито една от шоколадовите палитри не ухае толкова силно, колкото тази. Прасковите се усещат още през картоненана опаковка, а докато суочвах отделните цветове (бях навън на терасата) при всяко подухване на вятъра се разнасяше сладката и лятна миризма. Палитрата не само ухае на праскови, но и има вкус на праскови или по-скоро на прасковен конфитюр


Всичките 18 сенки са невероятно пигментирани и буквално маслени на допир. Още при първото им докосване се усеща разликата с шоколадовите палитри. Формулата е доста по-различна и това се усеща и при самото гримиране. 

Както винаги има голямо разнообразие от финиши: напълно матови цветове, с лек шимър, с частички и металически нюанси. Палитрата предлага перфектната комбинация от неутрални цветове, така популярните в момента прасковено/ръждиви тонове и закачливи златно-розови нюанси.  Разбира се както е при всяка палитра с много цветове, няма как абсолютно всички да ни харесват. Аз лично ще използвам само матовите цветове, ръждивите кафеникави тонове и ярките праскови. Перлените Nectar и Luscious определено не са "мои".

Най-тъмните цветове ще използвам както обикновено за очна линия. По-мазната формула на сенките позволява много прецизно и наситено нанасяне.



Зеленото Bless her Heart на живо е пракрасно антично златно-зелено, Chanel имат подобно в пролетната си палитра от миналата година.
Just Peachy прилича на Orgasm на NARS, a Candied Peach е най-сочната и ярка прасковка от всички

Ако не сте успяли да си купите палитрата не се отчайвайте. Хиляди почитатели на Too Faced от цял свят са като вас и за това Джеръд Бландино, съосновател на Too Faced Cosmetics обеща, че палитрата ще бъде пусната отново през зимата. Никога не е имало подобно търсене за продукт на Too Faced, за това шансове палитрата да бъде перманентна са огромни.




Няма коментари:

Публикуване на коментар