неделя, 19 февруари 2017 г.

CHANEL: COCO CODE Harmonie De Blush


Бяло. Бежаво. Златно. Червено. Тази пролет любимите цветове на Коко Шанел са събрани в една изключителна лимитирана палитра. Coco Code ви дава свободата да измислите свой собствен код на красотата.
Палитрата комбинира матови и сатенени цветове, които може да се изполват самостоятелно, по двойки или всички заедно.


Най-силен цвят дава червено-кораловото квадратче. Най-много блясък има в златното.
Формулата на пудрата е мека, разнася се лесно и не се разпрашва. Червеният цвят има коралов и розов подтон, който придава много свежа руменина на лицето с нежен сатенен блясък. Ако имате много светла кожа, нанасяйте пудрата с лека ръка, защото пигментацията е доста силна. Ако не използвате течен фон дьо тен, а например само Les Beiges Chanel, Coco Code позволява по-щедро нанасяне, до постигане на по-интензивен цвят. На снимката със суоча, Coco Code е нанесен с четка на чиста кожа. Съзнателно не исках да правя интензивен суоч на цветовете с пръсти, защото идеята на ружовете на Chanel e да бъдат нежни, ефирни и лесно носими.


Coco Code се намира в компактна кутийка с голямо огледало и черно кадифено калъфче. Четката, която идва с палитрата е с хубаво качество, по-голяма е като размер от стандартните четки за руж на Chanel, и се намира в самостоятелно малко калъфче с логото на марката. Пудрата има прекрасен и изискан аромат на рози. Ароматът е много интензивен и се усеща дори и през картонената опаковка на Coco Code. Като грамаж една кутийка съдържа 11 г продукт, тоест получавате почти тройно количество, спрямо другите кръгли ружове на Chanel.
Coco Code е не само прекрасен колекционерски продукт, но и невероятно сполучлив, дълготраен и модерен цвят за сезон пролет/лято 2017. Носете го със самочувствие! 💗





Няма коментари:

Публикуване на коментар