събота, 6 февруари 2016 г.

NARS: Orgasm Blush


Култовият руж на NARS Cosmetics - ORGASM е част от продуктите, за които съм правила съвсем в началото на Makeup Galaxy ревю. Тогава той беше част от триото ORGASM, SUPER ORGASM и ALBATROSS, но реших, че е време да му посветя и самостоятелно ревю на дневна светлина. Старото може да се припомните тук.


ORGASM e може би най-култовия продукт на марката NARS и абсолютен бестселър сред ружовете. Цветът е комбинация между розово, коралово и златно /като розовият нюанс е най-интензивен/.
ORGASM има изключително силна пигментация и нула разпрашване.

Кутийката в която се намира е много мъничка и компактна, с гумирано покритие и огледалце от вътрешната страна. За жалост всички опаковки с гумирано покритие никога не могат да останат за дълго време чисти. Налага се да ги почиствам след всяко използване.


ORGASM е малко хамелеонов цвят, защото в зависимост от цвета на кожата ви и осветлението под което се намирате, може да седи по-бебешко розово и студено или по-прасковено коралово и топло. Малките златни частички пречупват светлината и придават този интесен ефект на кожата. И двете снимки на отворената кутийка са снимани на дневна светлина, но под различен ъгъл и разликата ясно се вижда.





Няма коментари:

Публикуване на коментар