неделя, 14 февруари 2016 г.

Too Faced Chocolate Bon Bons


Точно навреме за празника на Св. Валентин имам удоволствието да ви представя най-новата ми шоколадова палитра на Too Faced - Chocolate Bon Bons

Този път палитрата имитира кутия с шоколадови пралини във формата на мънички сърчица.  Като размер и изработка палитрата е абсолютно идентична с предишните две. Металната кутия се затваря плътно с магнит и от вътрешната страна има огледало. В кутията е добавена и малка книжка с примерни гримове.



Chocolate Bon Bons съдържа 16 броя сенки: 14 са във формата на сърца / 14 x 1 г /, а останалите 2 хайлайтер-сенки са в прагоъгълна форма от по 2,2 г. 

Цветовете са подбрани много добре и въпреки, че не са супер уникални и невиждани  нюанси отговарят напълно на цялостната идея на палитрата. 
Текстурата им е много приятна, не се разпрашват и се разнасят с лекота на клепачите.
Като пигментация всичките нюанси според мен са чудесни. 



Ако харесвате неутрален грим, но обичате понякога да разнообразявате и с по-интензивни и цветни визии палитрата  ще ви хареса много. Chocolate Bon Bons предлага богата гама от различни по финиш нюанси: матови, сатенени, с по-едри частички и по-фин блясък.
Споменавала съм, че си правя очната линия само със сенки и по-тъмните сърчица са идеални за тази цел. 


Като аромат палитрата отново ухае на сладък млечен шоколад, но не чак толкова интензивно както е при предишните две. На вкус обаче я намирам за по-сладка ❤ /казвала съм ви, че наистина ги пробвам /. ‿ ◕

За жалост Chocolate Bon Bons все още не се продава в България. Моята палитра е от американския сайт на Too Faced, но в Европа може да я намерите в uk сайта на Debenhams.
Мисля, че той не приемаше всички български карти, но ако много искате да имате палитрата и не ви се чака, мога да ви препоръчам да си я купите чрез фирма превозвач. Някои фирми предлагат услугата те да ви поръчат желаните продукти, без да е нужно да имате дебитна или кредитна карта. Просто им изпращате писмо с описание и линк към продукта, заплащате сумата (+ малка такса) по банков път или в офиса им, и те поръчват вместо вас. Ползвала съм тази услуга при ggbg и съм много доволна. 






Chocolate Bon Bons e супер сладка и практична палитра с която може да гримирате изключително лесно нежен и романтичен дневен грим или по-драматичен и предизвикателен вечерен. Тъмните нюанси се превръщат в чудесни дълготрайни очни линии ако ги нанесете с влажна четка, удобната и тънка метална куия е перфектна за пътувания. 
С нетърпение очаквам и следващите палитри на Too Faced, защото тази година са измислили наистина прекрасни и още по-вкусни изкушения.

Пожелавам ви сладък празник и не забравяйте: 
За да бъдете щастливи, обичайте първо себе си!
‿ ◕

Няма коментари:

Публикуване на коментар