понеделник, 10 февруари 2014 г.

NARS: Orgasm, Super Orgasm, Albatross



Здравейте!
Днес искам да ви представя три топ продукта на американската козметична компания NARS.
Ружовете с провокативното име Orgasm и Super Orgasm и хайлайтера Albatross!

Orgasm: един от бестселърите на NARS, печелил множество бюти награди и един от най-емблематичните цветове за всички времена.
Orgasm е коралово-розов руж с ослепителен златен блясък. Има много силна пигментация и за това ви препоръчвам да го нанасяте с лека ръка и по-мека четка.
Прекрасен e върху много светли и върху тъмни кожи. Придава мигновено свежест и младежко излъчване на лицето. Лятото върху слънчев загар е абсолютна прелест.




Super Orgasm: прасковено-розов цвят с лек златен воал и едри златни брокатчета.
По-слабо пигментиран от Orgasm, което позволява наслояване върху скулите до постигането на желания от вас ефект. Въпреки, че целия руж е абсолютно препълнен с брокатчета, при нанасяне върху кожата те падат. Изключително рядко откривам по лицето си една или две останали частички. На първата снимка е нанесен върху база за глитъри за да ви покажа как частичките залепват. На втората снимка е нанесен върху чиста кожа (без крем, фдт или други продукти) и цветът е  по-слабо забележим. Препоръчвам ви да нанасяте този цвят директно над фдт-на, защото над пудра се губи почти цялата му красота.
Въпреки че Orgasm e звездата на NARS, трябва да призная, че аз лично съм по-голяма почитателка на Super Orgasm. Цветът ми харесва много повече и придава на лицето уникална свежест. Orgasm седи много по-розово и златно.

 с база

без база



Albatross e хайлайтер в цвят бяло злато, както обичам да го наричам.
Полупрозрачна бляскава пудра с уникален златен блясък и сатенен финиш.
Като цвят е много подобен на MAC Vanilla pigment, но нанесен върху кожата стои по различен начин. Може да се носи самостоятелно като хайлайтер върху скулите или върху друг руж, за придаване на още по-бляскав завършек.
Аз лично го използвам и за сенки на подвижния клепач и за озаряващ цвят под веждите.
Нанесен самостоятелно, Albatross седи най-добре на светли кожи и такива със студен подтон.
На по-тъмни и топли кожи може да седи прекалено жълто, за това е хубаво да го комбинирате с някой руж. Получава се прекрасна преливка на скулите.
Аlbatross има много приятна на допир сатенена текстура и не подчертава порите.


И трите кутийки съдържат 4.8 гр  продукт. Въпреки че на пръв поглед това звучи малко, и трите пудри са изключително икономични и ще им се радвате дълго.
Четката с която най-често нанасям двата ружа е MAC 168 (скосена четка с много мек естествен косъм). Аlbatross нанасям с 4SS на Inglot, но много хубав резултат се получава и с четки тип ветрило или duo-fibre.

xoxo
Jackie

3 коментара:

  1. Изкушаваш!
    Постоянно си повтарям ,че не искам Super Orgasm, а всъщност много го искам.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Прекрасен е <3 Изобщо няма да сбъркаш ако си го вземеш :)

      Изтриване
  2. Прекрасни цветове, как ме изкуши за тези ружове :)

    ОтговорИзтриване