понеделник, 1 февруари 2016 г.

#MACMonday: Warm Soul Mineralize Blush


Ако тази публикация ви се струва позната, сте абсолютно прави: съвсем в началото на MAKEUP GALAXY, Warm Soul бече част от ревюто The Big Three. Точно две години по-късно /създала съм публикацията по някаква случайност в края на януари 2014/ ми дойде идеята, че този страхотен минерален продукт заслужава и самостоятелно ревю.

Warm Soul е минерален бежов руж с неутрално розов и прасковен подтон и златни перлени частички. Придава на лицето невероятна топлина и фин златист блясък. Формулата му е много нежна, не се разпрашва прекалено и позволява постепенно наслояване: от по-прозрачно и ефирно до по-силно покритие.


Както виждате, моята кутийка на Warm Soul е от старата версия. Сега кутийките на минералните продукти са по-различни, затварят се с магнит и са още по-черни и лъскави. Някои почитатели на Warm Soul смятат, че формулата и цветът са претърпяли значителна промяна, но както знаете минералните продукти никога не са абсолютно едни и същи и за това е нормално да има известни разлики.
Когато тествах за последно "новата версия" ми направи впечатление, че може би е малко по-светла, но като блясък и цвят на моята кожа нямаше някакви съществени разлики.


Warm Soul e от цветовете, които седят много красиво на всякакъв цвят и тип кожа. Независимо дали сте зимен или есенен тип, Warm Soul  ще "стопли" лицето ви и ще озари скулите с нежен и неутрален блясък. Като цвят ми напомня малко на CHANEL Alezane. Но при шанелския има по-силна пигментация и по-видим блясък.
Като грамаж Warm Soul не е променян: и старата и новата кутийка съдържат 3,5 г продукт. 





1 коментар:

  1. Много е красив и отдавна искам да го имам. Все се спирам заради бляскавите частици - от почти година вече ползвам само матови ружове. Но като гледам на твоята ръка - почти не си личи.

    ОтговорИзтриване