сряда, 3 юни 2015 г.

WYCON Cosmetics Haul


Здравейте приятели,

преди няколко дни ви споделих, че присъствах на откриването на първият магазин на италианската козметична марка Wycon Cosmetics.

Специално за откриването пристигна топ гримьорът Масимилиано Лате, който демонстрира върху лицето на Мис България- Симона Евгениева тенденциите за лято 2015, както и най-новата лимитирана колекция на марката Wild Escape.



Не бях чувала за марката, но от това което разгледах и изпробвах останах с много добри впечатления.
Ако някога сте посещавали магазин на Kiko Milano със сигурност ще откриете доста прилики.
Магазините си приличат не само визуално, но и като продуктов каталог. 

Wycon имат над 3000 артикула! Ще намерите абсолютно всичко, което е нужно за раскрасяването: декоративни продукти за лице/устни/очи, лакове за нокти, четки за грим, бяла козметика и всякакви аксесоари.

Всички поканени получихме гифт карта, с която имахме възможността да си изберем няколко продукта за тест.
Много ми хареса този подход, защото всеки човек харесва различни продукти и така мнението ми за марката ще бъде максимално обективно.

Както много от вас сигурно знаят, моята страст са блестящите продукти.
Wycon предлага много богат избор от минерални продукти за лице и тяло: сенки, ружове, скинфиниши и бронзиращи пудри.



Минералните сенки са абсолютно феноменални, имат много добра пигментация и някои от цветовете могат съвсем спокойно да се конкурират с минералните сенки на МАС.
Обезателно разгледайте зелените, сините, кафявите и лилавите нюанси.

Аз си избрах два нюанса минерални сенки, които могат да се използват и като руж/хайлайтер.
Baked eyeshadow #102 е сянка с много интересен дуо-хром ефект. Нанесена на кожата придава ефект точно като на скинфиниш или шимър брик. Ще я използвам главно като бляскав ефект над някой руж за озаряване на скулите.



#205 e минерална сянка в ослепителен златен нюас с много тънички бронзови венички.
Изпробвах я като хайлайтер под веждите и върху скулите. На слънце отделните частички блестят разкошно и придават любимият ми ефект ала J Lo/Ким Кардашиян.



Всички минерални продукти могат да се нанасят и с влажна четка за още по-интензивен и метален ефект. 
Цената на минералните сенки е 11.90 лв.

От ружовете също си избрах минерален в розово-коралов нюанс. 
Baked Blush #101 има изключително добра пигментация, за това трябва да се нанася с много мека четка и лека ръка.

Страшно много ми прилича на МАС Petal Power. По принцип минералните продукти никога не са 100% еднакви и всеки ще види някаква малка разлика, но конкретно с моя Petal Power приликата е много голяма. 
Имайте предвид, че повечето минерални ружове се разпрашват доста при нанасяне. За това потупвайте съвсем леко четката в ружа, не я завъртайте в него!
Цената на ружа е 19.90 лв. 



дневна светлина


Нямам какво лошо да кажа и за трите минерални продукта, единствената ми забележка е към опаковките. Но тъй като компанията е сравнително нова /създадена е 2009 г./ съм сигурна, че след време ще поработят и върху тях. 

Хубава новина е, че Wycon ще лансират периодично лимитирани колекции. Актуалната в момента е лятната Wild Escape. Задължително я разгледайте, защото има много интересни продукти. 

със светкавица

със светкавица
Последният ми продукт е лак за нокти с пясъчен ефект. По принцип нося почти само черен лак, за това избрах най-тъмният нюанс от пясъчните: Sugar Effect #808.
От както на пазара се появиха пясъчни лакове съм им голяма почитателка. Съхнат бързо и се почистват много по-лесно от колкото примерно лакове с брокат.

На двевна светлина Sugar Effect изглежда като графитено с лек тъмносин нюанс и златни, зелени и розови частички. Под изкуствено осветление блести невероятно красиво и придобива лилаво-синкав цвят. 
Нанася се много лесно, четката е удобна и с два пласта се получава перфектно покритие.
Двата пласта изсъхват напълно за около 6-7 минути. Самият пясъчен ефект също е много добър. Има някои лакове, които седят буквално като мазилки, но Wycon Sugar Effect придава леко захаросан и заскрежен ефект на ноктите. Със сигурност ще си купя и друг цвят от тази серия.

Цената на лаковете е 5,90 лв. 






За финал мога само да кажа, че горещо ви препоръчвам да посетите Wycon Cosmetics.
Имат страшно много продукти на прилични цени и със сигурност всеки ще си хареса по нещо.
Компанията планува да открие още магазини в страната, работи се и върху онлай магазин.

Супер много се радвам, че най-после козметична компания ще отвори свой онлайн магазин в България. Нито един от козметините гиганти като МАС, Sephora, Douglas или Inglot не се е заел с тази задача, за това поздравявам Wycon за смелостта! 


* Wycon Cosmetics се намира в Serdika Center /партерно ниво до Swarovski/.
* снимките от събитието са предоставени от PR











12 коментара:

  1. Много красиво изглежда всичко, ох и блестящо . Нали съм си сврака , ще посетя при следващото си идване в София .

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И аз съм сврака хаха :)
      Насочих се веднага само към бляскавите неща. Следващият път ще си накупя още няколко.

      Поздрави :)

      Изтриване
  2. Oх, ружът и сянката (102) изглеждат феноменално <3 Чак декември ще мога, но дано да стигна до магазина! :))))
    Заклет фен съм на течните матови червила на марката! Това чудо не мърда на милиметър, не избледнява, не се рони, не се стича и е толкова красиво стои на устни! Силно препоръчвам :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря за препоръката :) аз рядко нося продукти за устни за това не им обърнах особено внимание, но следващият път ще ги разгледам и тях.

      Поздрави
      :)

      Изтриване
  3. Хаха, тъкмо щях да мрънкам, как всичко изглежда страхотно, а няма да мога скоро да ги пробвам и прочетох "Компанията планува да открие още магазини в страната, работи се и върху онлай магазин." Много ме зарадва с тази информация :D А снимките ти са перфектни :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти за милия коментар :) Дано скоро успееш да разгледаш красотите на Wycon.

      Поздрави :)

      Изтриване
  4. Оуууу, ружа ме прободе в сърцето. Ама и сенките не изглеждат никак зле. А и лака.... как се държат като трайност, Жаки? При мен Baked (Milani) до следобяда напоследък са изчезнали - Коралината и Долче Пинк, които са с такава формула....

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. За лака хич не съм критерии като трайност...при мен и евтин и много скъп седи не повече от 2-3 дни. Този го нося от два дни и е ок за сега.
      Иначе ружа ми седя цял ден, никакви забележки нямам към него. Нанасям го винаги над фдт и предполагам заради това се "залепва" по-добре. С минералния на Milani също нямам проблем. Докато не го махна си седи на лицето.

      Изтриване
    2. Явно аз слагам по малко и не може да ми залепне добре, а и фдт са ми леки. Освен това се пипам през деня и явно го свалям по малко. Но тези на Милани са толкова пигментирани, че прекаля ли и ставам на матрьошка. :D Трябва да им разгледам пясъците, какви други цветове имаше?

      Изтриване
    3. Имаха всякакви...червени, зелени, сини, лилави, коралови, неонови цветове :)
      Мнооого богат лаков стелаж.

      Изтриване
    4. Благодаря. Ще потърся някакви снимки да се ориентирам и избера някой за проба евентуално. :)

      Изтриване
  5. Лакът определено грабна сврака като мен, падаща си по лъскавото.Двете сенки също изглеждат страхотно.Чакам още магазини из страната :)

    ОтговорИзтриване