понеделник, 8 юни 2015 г.

#MACMonday: Golden Rinse Studio Sculpt Defining Bronzing Powder


Здравейте приятели,

в днешното издание на #MACMonday ще ви представя най-новият ми бронзиращ продукт от лимитираната лятна колекция Wash and Dry: Golden Rinse Studio Sculpt Defining Bronzing Powder.

Golden Rinse се различава от обикновените пудрени бронзъри най-вече с иновативната "Liquid Powder" технология. Още при първото докосване се усеща как текстурата е много по-различна. Усещам я кремообразна, но в същото време и пудрена. 



Четката успява да захване малко продукт и по този начин Golden Rinse придава най-естественият загар който съм виждала от подобен вид продукт. Кожа целуната от слънцето, без прекалено червени или оранжеви нюанси!
Нужно е напластяване докато получите желаният нюанс, но като цяло разнасянено на пудрата е изключително лесно. Няма опасност да прекалите или да станете на петна. 

Golden Rinse има изключително фин златен шимър, който леко озарява кожата.
Ефектът е забележим най-вече под слънчева светлина. 



Поради малко по-твърдата си консистенция смятам, че пудрата няма да е особено подходяща ако имате тъмна кожа. Ще е нужно доста напластяване докато се види хубав бронзиращ ефект, а и честно казано не съм сигурна дали изобщо ще се види. 
Ако я предлагаха в свободна форма щеше да е перфектен продукт. 



Опаковките на колекцията Wash and Dry са във весели и блестящи цветове: неоново жълто, червено и тюркоазено.  
Кутийките на пудрите са много лъскави и ми направи впечатление, че лесно могат да се изплъзнат от ръцете. 
Golden Rinse съдържа 10 грама продукт и има огледалце от върешната страна на кутийката.



2 коментара: