петък, 1 май 2015 г.

My Spring Favorites


В първият ден на месец май ще ви покажа някои мои любими продукти, които ми носят много пролетно и слънчево настроение.


1. Guerlain Meteorites в цвят 02 Clair e продукт, който използвам абсолютно всеки ден. Новата формула, която беше представена миналата година е просто разкошна. Топчетата се разчупват много по-лесно, а кадифената бляскава пудра озарява лицето ми като никой друг продукт.
Нанасям ги веднага след контуриране, защото омекотяват по невероятно красив начин чертите на лицето.
Първото ми ревю за тях може да видите тук. За една година топчетата са намалили значително размера си, но със сигурност ще им се радвам поне още една година преди да се наложи да си купя нова кутийка.



2. Cinderella Coupe d’Chic Iridescent Powder е най-новият ми продукт на МАС в който съм тотално влюбена. От както го имам се е превърнал в най-любимият ми хайлайтер за скули. Златно-розовите люспички придават приказен блясък под топлите слънчевите лъчи.
Пълното ревю за него може да прочетете тук



3. EOS Lip Balm с вкус на ягода в момента е любимата ми грижа за устни. Обожавам ягоди и сега е техният сезон. Консистенцията на ягодката е по-мазничка от тази на Summer Fruit и прави устните ми супер гладки и меки.

4. Essence Lip Liner в цвят 11 In The Nude е страхотен молив за устни, който открих сравнително скоро. Преди много години (може би около 2002-ра) имах навика да си очертавам устните с молив и след това да слагам гъст и лепкав ягодов глос.
След това тотално прекратих тази практика, защото ми се струваше прекалено ретро стил.
Но през 2015 година модата на очертаните устни ала Кайли Дженър успя да се завърне :) 
In The Nude е телесен цвят, почти идентичен с този на устните ми и седи много естествено. Моливът се нанася изключително лесно, кремообразен е и не изсушава устните.



5. MAC Springsheen. Този руж няма нужда от представяне - един от най-красивите ружове които се намират в безкрайната гримова галактика :)
Коралов, златен, бляскав, феноменален!
Просто не съм виждала кожа, на която този руж да не седи страхотно. Придава супер свеж и младежки вид на лицето. Повече за него тук

6. Clinique All about eyes serum / de-puffing eye massage/
Тази малка тубичка е нещо като семпъл размер и почти винаги се намира в малките козметични чантички на Clinique, които получавате като gift with purchase. Или поне на мен винаги ми се пада :) Съдържа серум под формата на гел, който се нанася с помощта на метален рол-он. Много приятно охлажда зоната около очите и премахва торбички. 
Страхотен продукт за топлите месеци, охлажда и освежава погледа. Тубичката съдържa само 5 мл. продукт, но въпреки това съм забелязала че ми стига за топлите месеци. 



7. Versace Bright Crystal е един от най-любимите ми пролетни парфюми. 
Най-силно ухае на азиатският плод юзу (хибрид между лимон и мандрина). 
Уникално сочен и леко тръпвив аромат, който наподобява на грейпфрут или помело.
Усещат се още нотки на божур, нар, магнолия и амбра. 


Шишето и най-вече огромната капачка с форма на кристал са истинско произведение на изкуството. Bright Crystal е парфюм, който ме радва не само с прекрасният си сочен аромат, но и с външният си вид. Дори зимните месеци има задължително място на тоалетката ми, но чак когато дойде пролет и лято мога да се насладя на свежият му и неповторим аромат. 




Надявам се тази малка пролетна колекция да ви е харесала :) Започвам да събирам материал и за летните ми любимци!
 Пожелавам ви прекрасен и слънчев месец май!

4 коментара:

  1. Страхотни продукти! Обожавам аромата на Bright Crystal, а ружът на MAC е разкошен цвят!

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотен избор на любимци! Версачето и аз го обожавам, а всички останали неща искам да изпробвам :))

    ОтговорИзтриване
  3. Много хубави любимци, напомни ми да се върна към ружа на МАС :) И много красиви снимки :)

    ОтговорИзтриване