понеделник, 11 май 2015 г.

#MACMonday: Light Year Mineralize Skinfinish



Здравейте приятели,

преди няколко дни преоткрих един забравен от мен продукт на МАС и бързам дa ви го покажа докато е още като чисто нов :)

Минералният скинфиниш Light Year беше част от лимитираната минерална колекция на галактическа тематика Heavenly Creatures от 2012 г.
От същата колекция съм ви показвала и моят тотален любимец сред скинфинишите Earthshine

Light Year e прасковено розов скинфиниш с много златно-бронзови венички, които му придават уникален бляскав и почти метален ефект.
Колекцията Heavenly Creatures беше феноменална, нямам спомен МАС да са лансирали след нея по-добри скинфиниши или минерални сенки.


Light Year (както всеки друг скинфиниш) може да се използва освен като хайлайтер и за руж или сенки.
На много светла кожа и с малко повече напластяване се получава разкошен прасковен руж с лек бронзов ефект.

Всичките снимки на пудрата са направени на дневна светлина, единствено последната е със светкавица, за да се видят по-забележимо блестящите частички.




Последният път докато се гримирах ми направи впечатление, че Light Year има известна прилика с минералните пудри на Karaja и особено с номер 16 (това е моя стара снимка на пудрата, която намерих в нета). Много ми се иска да направя и за нея едно ревю, но кутийката е в потресаващ вид. Може би като си купя още една от пудрите ще снимам и номер 16 до нея.
Жалко, че кутийките се развалят и изглеждат след време зле, защото Karaja изобщо не е евтина марка. Да, минералните им пудри са на половината на цената на МАС, но въпреки това 30-35 лв. пак не е евтино и заслужаваха да имат по-добри опаковки.

На пръв поглед двете пудри нямат много общо, но като краен ефект върху лицето виждам поне върху моята кожа доста голяма прилика. И двете пудри са печени минерали, много бляскави и металически и при разбъркване на всичките венички с четка се получава този красив прасковен и бронзов воал на лицето.
Страшно много харесвам минералните пудри на Karaja и смятам, че по абсолютно нищо не отстъпват на минералните скинфиниши на МАС. Ако до сега не сте ги виждали обезателно ги потърсете, особено номер 16.

със светкавица




Няма коментари:

Публикуване на коментар