понеделник, 3 ноември 2014 г.

MAC Monday: Earthshine MSF


Здравейте приятели!
В днешният MAC Monday ще ви покажа един от най-любимите ми продукти на МАС: Earthshine MSF.


Earthshine е един от четирите минерални скинфиниша, които МАС лансира с лятната минерална колекция Heavenly Creature през 2012 г.
Всички продукти напомняха на планети и звезди и изглеждаха като от друга галактика.




Най-интересното в Earthshine е, че не е типичен хайлайтер.
Използвам отделните цветни венички за сенки за очи, а всичките цветове заедно образуват красив руж или леко бляскав контур на лицето. Може да се нанася с всякакви четки, но за съвсем лек бронзов и "целунат от слънцето" ефект най-подходяща е мека стиплинг четка като 187.


Като се замисля, това май е единствения ми продукт на МАС, който използвам абсолютно всеки ден.
Най-любимата веничка ми е винената, в която блестят разкошни частички в бордо, бледо розово и златно. Опушвам с този цвят винаги долния клепач и се получава фантастичен цветен акцент на любимия ми нюд грим. Нанесен с мокра четка се получава феноменален бляскав ефект върху черни очни линии.
Ако трябва да се откажа от всичките ми скинфиниши и да запазя само един, със сигурност ще да бъде този.



Когато заредиха колекцията в България изобщо нямах намерение да купувам точно този скинфиниш, струваше ми се ужасно тъмен и като цяло странен. Но на живо веднага си промених мнeнието и помолих дори да ми изберат пудрата с най-много и дълбоки винени венички. Ако някой ден МАС лансират отново тази пудра (а при тях това изобщо не е изключено) ви препоръчвам да ѝ обърнете внимание.
Какво по-хубаво от сенки, руж, бронзант за лице и тяло в едно.


2 коментара:

  1. Красиво изглежда, мен малко ме е страх да използвам подобни продукти на лицето си. Купувала съм неведнъж, обаче ако има блясък и цвят наведнъж просто го трия :( не смея да изляза така.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. А при мен е точно обратното :) Обожавам продукти за лице с блясък...но той трябва да е под формата на много малки частички, както е при минералните пудри.
      Примерно перлени продукти не харесвам и не бих сложила :)

      Изтриване