неделя, 6 ноември 2016 г.

BVLGARI: Le Gemme Ashlemah


Тази седмица имах удоволствието да присъствам на едно изключително интересно събитие, вдъхновено от традициите на луксозната бижутерия и висшата парфюмерия. Домакините ни от Нотос България представиха екслузивната колекция аромати на BVLGARI: LE GEMME!

Ароматите са посветени на шест скъпоценни камъка: аметист, турмалин, тюркоаз, перидот, цитрин и лунен камък. Всеки един от тях се намира в изящно шишенце, което наподобява амфора. Именно в амфорите са се пренасяли едни от най-ценните и изящни съкровища.

Парфюмите имат невероятно красиви и мистични имена, които разказват своя собствена ароматна история.
В днешното ревю ще ви представя загадъчния аметист, наречен Ashlemah.


От най-древни времена аметистът се смята за един от най-могъщите талисмани. Мистичният виолетов камък подпомага себепознанието и се използва в различни ритуали за медитация. Аметистът се свързва с божественото, духовното израстване, отдаденост, чистота и непорочност.
Камъкът развива интуицията, премахва умората, тревогата и главоболието.
Поставен под възглавницата аметистът ни изпраща щастливи и сладки сънища. Думата ASHLEMAH означава именно това: сладки сънища.

Съставките на Ashlemah са лавандулова есенция, ирис и мускус. Ако парфюмът се нанесе на кожа, съвсем отчетливо се усещат още пудрени нотки на виолетка и хелиотроп.
Ashlemah не следва типичната ароматна пирамида в която постепенно се разгръщат различните ароматни съставки. Ароматът е цялостен и хармоничен през цялото време. 


Ashlemah е аромат на спокойствието и насладата. Има много парфюми, които използвам и като ароматерапия, тоест не е задължително да ги нося само върху кожата си, за да им се насладя максимално.
От няколко дни сладкият и опияняващ аромат на лавандулата ми помага да заспя по-лесно, дълбоко и спокойно.

Аshleman e благороден и отличаващ се аромат, който ни обгръща с неповторима аристократична елегантност.
Ако сте заинтригувани от магията на скъпоценните камъни и мистичните им аромати посетете Notos Galleries, където ще откриете и останалите съкровища: Noorah, Amarena, Lilaia, Maravilla и Calaluna! 


* Ashlеmah ми e предоставен от Notos Bulgaria. Ревюто съдържа изцяло лично мнение и впечатления.


Няма коментари:

Публикуване на коментар