неделя, 27 ноември 2016 г.

MAC Extra Dimension Skinfinish: Show Gold


Show Gold е един от четирите нови Extra Dimension скинфиниша, които МАС лансираха с колекцията In The Spotlight. Хубавата новина е, че всички продукти от нея ще преминат към перманентната продуктова линия на МАС.

Тъй като ми донесоха скинфиниша от Германия няколко дни преди да го пуснат официално за продажба при нас, не можах да се стърпя и наруших "правилото"за снимане на чисто нови и недокосвани продукти 😊 Новите нюанси на Extra Dimension са невероятно красиви, бляскави и металически.

Extra Dimension са вид "течни пудри", които пречупват светлината в различни бляскави нюанси и придават на кожата феноменален металически финиш. Цветът, който виждате в кутийката не е този, който после се проявява на лицето.

Soft Frost e перлено бял хайлайтер, който на лицето става виолетов; Doublegleam е бежов цвят, който пречупва сребърно; Beaming Blush e розово, което пречува златно. А моят избор- Show Gold в кутийката е златна праскова, но на лицето се превръща в невероятно красив розов хайлайтер. Цветът прилича на така актуалния в момента метален нюанс "розово злато".



Още от сега искам да ви кажа, че на снимка това "цветно пречупване" е почти невъзможно да бъде запечатано (или поне не с апарат и осветление като моето). За това задължително разгледайте пудрите на живо, ще се изненадате от невероятната им красота 💗💗💗


Новите Extra Dimension се намират в старите опаковки. За сравнение: минералните скинфиниши от доста време се продават в лъскави, по-черни и затварящи се с магнит кутийки. Въпреки, че новите кутийки са по-красиви, старите са доста по-удобни и лесни за отваряне. 
Кутийката съдържа 9 г продукт и в България струва 61 лв.


Суочнала съм скинфиниша под светкавица за да може да добиете малка представа, колко бляскави и разкошни са пудрите. Под изкуствена светлина Show Gold ще ви заслепи с безброй малки розови и златни частички. На допир пудрата има невероятно мека и маслена текстура и почти никакво разпрашване.





Няма коментари:

Публикуване на коментар