събота, 2 юли 2016 г.

Giorgio Armani: Eye Tint Fluid Eyeshadow


Ако трябва да опиша само с една дума продуктът, който виждате, категорично няма да се справя. Eye Tint на Giorgio Armani Beauty е повече от кремообразна сянка, повече от обикновен течен блясък и много повече от всеки декоративен продукт за очи, който съм имала удоволствието да използвам.
 

Armani е променил революционно правилата при гримирането на очи. Eye Tint e иновативен продукт, който съчетава чистотата на пудрата с устойчивостта на мастилото и усещането за лек и въздушен крем. Eye Tint съдържа 50% вода и 50% финно смлян пигмент. Закачливите хамелеонови нюанси могат да бъдат нанасяни на безкрайно много пластове.
Изчистените, интензивни и ексклузивни цветове гарантират 16 часова трайност и ненадминат комфорт.

На пръв поглед опаковката изглежда съвсем обикновена, но още когато за първи път отворих кутийката усетих, че държа в ръцете си невероятно луксозен и престижен продукт. Разказвала съм ви, че имам подобно усещане и при гилзите на Chanel.
Ако сте истински ценител на тези малки детайли, веднага ще разберете за какво говоря.


Eye Tint се нанася с помощта на издължен апликатор с нежно и меко покритие.
Когато нанасяте сенките ще усетите, че галите клепачите си с нежен и воден крем, който леко охлажда кожата. За моя изненада нанасянето става перфектно дори само с апликатора. Ако искате след това да опушите окото с друг нюанс, просто използвайте блендинг четка.
Всяка сянка, която нанасяте над Eye Tint променя финиша си и става още по-ослепителна, сатенена и бляскава. Ще се изненадате колко много цветови комбинации са възможни. 

Няколко секунди след нанасянето, водните молекули се изпаряват и остава нежен и пудрен финиш. Eye Tint не набръчква клепачите и не подчертава линийките на очите - нещо, което почти винаги ми се случва с обикновени кремообразни формули. Но както вече споменах, този продукт е извънземен.


Колкото до трайността от 16 часа, мога само да я потвърдя. През седмицата се гримирам в 6 сутринта и дори много след като тези 16 часа вече бяха отминали, Eye Tint седяха непокътнати върху клепачите ми.
Цветът, който имам е #8 Flannel: много интересна комбинация между сив тоуп, розово и златно. Може да използвате Eye Tint не само като основа, но и да ги нанасяте над други, примерно матови нюанси. Всекидневният ми грим задължително включва ванилов цвят на подвижния клепач. Нанесох Flannel отгоре и се получи още по-красива версия - същият розово-сивкав нюанс, но с по-светла и ванилова основа. Колкото и пластове да нанасяте /независимо дали под или над други сенки/ формулата не се набръчква и не изглежда изкуствено.



На снимката окото ми е гримирано само с два цвята: Armani Eye Tint #8 Flannel и Peach Pit от Sweet Peach палитрата на Too Faced.

Giorgio Armani Beauty се предлага ексклузивно и само в парфюмерия Douglas в Serdika Center, София. Горещо ви препоръчвам да се запознаете с марката, защото текстурите им наистина са много по-различни от всичко, до което сте се докосвали.
Гримьорът на марката за България, Теодора Тодорова ще ви даде ценни насоки към кои продукти да се насочите, за да изглеждате зашеметяващо! 




4 коментара:

  1. Страхотни сенки и цвят, имам зелени emeraude 4 , обожавам ги! Но мисля да взема и този цвят.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз обмислям точно зелените :) прекрасен цвят ❤

      Изтриване