неделя, 12 юни 2016 г.

theBalm: Cindy Lou-Manizer®


Cindy-Lou Manizer® е продукт, който заглеждам от сигурно една година и все се чудех дали имам нужда от него. Разбира се "нужда" не е правилната дума, по-скоро е маниятa за все по-красиви и блестящи хайлайтер пудри, които искам да добавя в колекцията си.
След намаленията в Debehhams по време на Black Friday все пак се реших да си купя Cindy-Lou.
theBalm имат още две "разбойнички" от тази серия: златната Mary и бронзовата Betty.
Най-популярна е Mаry-Lou, но за мен тя никога не е представлявала интерес, защото не харесвам хайлайтери с перлен ефект и цвят на златно шампанско.


Както винаги theBalm впечатляват с атрактивните си ретро опаковки. Картонената опаковка и самата пластмасова кутийка са много красиви, леки и удобни. Продуктите на theBalm са великолепни за пътувания, защото са едни от най-леките в колекцията ми.
Cindy-Lou има огледало от вътрешната страна на кутийката, но за жалост самата метална паничка не е залепена достатъчно стабилно, защото още при първото отваряне започна да се движи. 


Самата пудра е много мека и маслена на допир. Когато се нанася с четка има малко разпрашване, но при този тип продукти е в рамките на нормалното.
Като цвят Cindy е комбинация между светъл коралов и розов цвят с озаряващи блестящи частички.
От снимки в интернет е малко трудно да се прецени, но Cindy-Lou категорично попада в категорията "хайлайтер ружове". Придава на лицето нежен и полупрозрачен дуо-хром ефект в розово и прасковено. Тоест ако търсите класически хайлайтер, с който да се получи силен бляскав и най-вече по-светъл цвят от този, който обикновено поставяте над ружа, Cindy няма да изпълни очакванията ви.




От няколко месеца предпочитам да не нося силно пигментирани ружове, за това Cindy-Lou е перфектния летен продукт за мен: полупрозрачен и топъл розов руж и оразяваща пудра в едно. 
Освен на скулите нанасям малко количество и на носа и челото, което придава допълнителна свежест и топлина на лицето и задължително на извивката на горната устна, известна като "дъгата на Купидон".

Въпреки, че Mary е най-популярната от сестрите Manizer, горещо ви препоръчвам да се запознаете по-отблизо и със Cindy. Хайлайтер ружовете са интересен и мултифункционален продукт, с който може да постигнете голяма промяна във визията си. Подобен на Cindy ефект се получава и с прекрасния "нектар" на Bobbi Brown.

Всичките продукти на американската компания theBalm може да откриете в Debenhams Bulgaria. Редовната цена на Cindy-Lou е 35 лв.  

2 коментара:

  1. Имам Mary-Lou, които наистина е добър хайлайтър, но много точа лиги и по този!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ти имаш много светла кожа и ще ти седи чудно :) много е красив ♡

      Изтриване