неделя, 17 юли 2016 г.

Giorgio Armani: Eccentrico Instant high volume & definition mascaraСпиралата Eccentrico е част от едноименната лятна колекция на Giorgio Armani Beauty, която вече се предлага и в България.
Формулата съдържа иновативен полимер, който моментално се прикрепя към миглите и ги прави по-дълги и обемни. Меката силиконова четка разделя косъмчетата и позволява да нанасяте спиралата на пластове до постигане на желания ефект.
Eccentrico се предлага в четири нюанса: класическо черно, нежно кафяво, сиво-синьо и огнено червено. Спиралата ми е предоставена за тест, но както съм споменава и преди, мнението ми за всеки продукт (независимо дали дрогериен или селективен клас) се базира единствено и само на личните ми впечатления.

По принцип изобщо не харесвам спирали с гумени четки, защото повечето са твърди и не успявам да постигна с тях хубав обем. Четката на Eccentrico ме изненада изключително приятно, защото е направена от много мек и гъвкав силиконов материал. Нанасянето е много лесно и малките зъбчета на четката не бодат нежните клепачи. Главичката на четката не е нито много голяма, нито много малка. Ако внимавате при нанасянето, няма да развалите нанесените преди това сенки.

Формулата наистина е много, много хубава: нещо което не казвам лесно (особено когато става дума за спирали). 
По принцип една спирала има нужда от около две седмици за да се "разработи" и да видите истинският ефект от нея. Но при Eccentrico бях супер доволна още при първото нанасяне. Формулата е гелообразна и моментално прави косъмчетата на миглите по-дълги и плътни. Колкото повече пластове се нанасят, толкова по-драматичен ефект се получава, без да има сплъстяване или ронене.
Преди малко повече от седмица си купих In Extreme Dimension на MAC, която също има гумена четка, но като формула, четка и ефект е светлинни години по-назад от Armani.


Моята Eccentrico е в цвят Armani Navy. На живо съвсем ясно се вижда, че това е сивкав син нюанс, но когато нанеса спиралата на миглите цветът тотално се губи. Опитах се да направя много снимки под различно осветление, но само с много силна светкавица леко се забелязва, че спиралата не е черна. Не знам дали цветът изчезва, защото очите ми на живо са черни...може би на сини или сиви очи ще има разлика. Лично за мен това е плюс, защото не харесвам цветни спирали и като цяло не обичам да нося по себе си шарени неща.Както винаги на снимка не може да се "хване" истината за това колко обемни и дълги са миглите, но ви уверявам че на живо са наистина огромни! Нещо, което за моите мигли почти никога не може да се каже. Нарочно не съм слагала за снимката сенки или очни линии, за да може вниманието да е насочено единствено и само към миглите.
В края на деня спиралата се отмива съвсем лесно с вода.
Опаковката съдържа 10 мл продукт и струва 70 лева. Няма коментари:

Публикуване на коментар