събота, 11 юни 2016 г.

AURA Cosmetics: Summer 2016


Здравейте приятели,

днес искам да ви покажа няколко продукта на AURA Cosmetics, които са перфекни за идващото лято. Мицеларната вода и бронзиращата пудра са ми предоставени за тест от компанията, а матовото червило My Beloved е моя покупка.

Absolute Matte се оказаха толкова добри, че трябваше да си взема и най-светлия цвят от палитрата, защото обожавам нюд устни. Формулата е нежна и кремообразна, нанася се много лесно и засъхва след броени секунди. Цветът е прекрасен, напомня ми за любимото ми Myth червило на MAC и стои красиво и на много светли кожи и на такива с повече тен.



Нов продукт на AURA e мицеларната вода за чиста и свежа кожа Take It Off, обогатена с екстракт от роза, алое и лайка. Има много приятен флорален аромат и почиства кожата чудесно. Тъй като нося дълготраен и водоустойчив грим го почиствам първо с олио, а с мицеларната вода премахвам остатъците. Формулата на Take It Off е нежна и не изсушава кожата.

Другият нов летен продукт е бронзиращата пудра All Year Bronze, която може да се използва за лице и тяло. Върху нея има тънък слой бронзов брокат, който на слънце свети зашеметяващо.
За жалост още при първото докосване частичките падат и остава само матовата основа.
All Year Bronze има достатъчно светъл цвят /без оранжев подтон/ за да се използва дори и върху много светли кожи. Пигментацията не е много силна, което позволява да придадете на кожата си съвсем лек слънчев загар или да подсилите вече постигнат тен.
Въпреки големият си размер, кутията е лека и удобна и съдържа 18 г продукт.



Може да намерите продуктите на AURA в Bonjour, Lilly Drogerie и Debenhams Bulgaria


Няма коментари:

Публикуване на коментар