неделя, 15 май 2016 г.

Philips VisaCare Microdermabrasion


Здравейте приятели,

днес имам удоволствието да ви представя най-новия бюти уред за красива и млада кожа от Philips.

Visa Care е система за домашно микродермабразио създадена да подмладява кожата и да стимулира образуването на колаген и еластин.
Благодарение на уникалната технолология DualAction Lift & Exfoliation, Visa Care масажира слоевете на кожата в дълбочина чрез въздушен вакуум и стимулира кръвообращението.
Заедно с това се премахват мъртвите кожни клетки и след всяка употреба кожата е по-красива и сияеща.

Ексфоалирам кожата си от много години и до сега съм го правила само с различни видове скрабовe, четки или луфа гъби. Въпреки, че този метод е лесен и ефективен започнах да се замислям, че може би е прекалено груб и след време ще съжалявам, че излющвам кожата си толкова агресивно.

Никога не съм си правила микродермабразио в салон, за това пъроначалното усещане беше малко странно.
Visa Care засмуква нежно кожата и в същото време излющва мъртвите кожни частички.
Лекият вакум е много приятен, а процедурата е напълно безболезнена.
Във видеото може да видите как се използва правилно Visa Care:


Процедурите се правят на почистено и сухо лице за около пет до десет минути, два пъти седмично.
Частите от лицето, които нямат много подкожна мазнина като например носа и челото се засмукват малко по-трудно, но след 2-3 процедури се справях значително по-добре и уредчето минаваше гладко по кожата ми.


Visa Care идва с две приставки: за чувствителна и нормална кожа. Покритието наподобява фини диамантени частички или нещо като шкурка.
Препоръчително е да започнете с приставката за чувствителна кожа. Приставките се поставят и свалят много лесно, защото са с магнитно захващане. Когато сте готови с процедурата ги измивате под течаща вода с помощта на малката четчица включена в комплекта.

Ако сте свикнали на силно абразивно ексфоалиране в началото ще ви се стори, че Visa Care не прави нищо. Но още след половин час се вижда как кожата е по-опъната, гладка и сияеща.
След първите процедури лицето се зачервява значително и започва леко да сърби и гъделичка. Поне при мен беше така след първите 2-3 процедури.
След като се нанесе хубав хидратиращ крем или гел кожата се успокоява напълно.

Батерията на Visa Care ме изненада много приятно. След първото зареждане уреда работи безпроблемно повече от месец.


Много е важно да се знае, че когато ексфоалираме кожата си тя става значително по-фоточувствителна.
Задължително използвайте хубав крем с висок слънцезащитен фактор или дору сън блокер. Нека ви стане навик не само през лятото, но и през цялата година! Само така ще запазите кожата си по-млада, здрава и без петна за по-дълго време.

До каква степен Visa Care ще повлияе на кожата ви е много индивидуално. Леките мимически линийки видимо се изглаждат, кожата е чиста и светеща. Истинската разлика я усещам най-вече на допир: кожата е много по-гладка и нежна и изглежда като полирана.
Друг плюс е, че когато лицето ни е перфектно почистено кожата ни е в състояние да усвои много по-добре полезните съставки на кремове, серуми или маски.


След микродермабразио кожата е моментално почистена от мъртвите клетки, тоест няма да имате неприятно белене или лющене, както е примерно след химичен пилинг.


Пазя кожата си страшно много от слънцето и за това нямам лунички или петна по лицето си. Но съдейки по снимките на други жени, които използват системата, силата на Visa Care e точно в премахването на малки петънца или неравности от белези.
Преди седем години посещавах солариум от който получих ужасно тъмно пигментно петно. Отне ми три месеца докато го премахна и от тогава си обещах, че повече няма да правя никакви слънчеви бани, било то под истинско или изкуствено слънце.

Най-големия ми проблем са порите. Има дни където си ги виждам буквално като кратери, за това никога не пропускам да нанеса под грима си хубава запълваща база. Колкото повече остаряваме, толкова повече порите ни стават видими. Понякога са буквално като малки драскотинки по лицето ми.
Знам, че до голяма степен размера им ни е заложен генетично, но се надявам Visa Care да успее да подобри техния вид. Направих няколко процедури и на майка ми и мога да кажа, че при нея ефекта е още по-силно видим, от колкото е при мен.

Надявам се, че не съм забравила важна информация относно използването на Philips Visa Care, но ако имате каквито и да е допълнителни въпроси ще се радвам да ви отговоря.

* Може да намерите Philips VisaCare ексклузивно в бутиците на Beauty Zone и Douglas. Изложен е тестов уред с който може да изпробвате върху ръката си какво е усещането от тази приятна бюти процедура. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар