понеделник, 17 ноември 2014 г.

MAC Rocky Horror Picture Show: Oblivion


Здравейте приятели!

Днешният #МАСМonday е посветен на продукт от прекрасната лимитирана колекция на МАС- Rocky Horror Picture Show!

Колекцията е вдъхновена от култовият мюзикъл от 1975 г. и ако не сте го гледали ви съветвам да го направите. Ако си падате по хорър комедии, много музика, нестандартни костюми и грим, филмът със сигурност ще ви хареса! Тим Къри прави една от най-запомнящите си роли в киното!




За жалост колекцията не успя да достигне българският магазин на МАС и не беше заредена в други онлайн шопове като Selfridges или House of Fraser. Както може да се досетите на сайта на МАС всичко се изкупи за броени минути. Уж цял ден рефрешвах сайта, но накрая нямах никакъв късмет...

Миналата седмица неочаквано получих червилото Oblivion като подарък и страшно много се зарадвах, защото вече бях отписала колекцията.
А сега и малко за самото него :)

***



Oblivion е ярко червено със синкав подтон и amplified финиш. Това е първото ми червило с този финиш и съм приятно изненадана от него. Покритието е повече от чудесно, само с едно нанасяне се получава плътен и наситен цвят с лек блясък. Формулата е кремообразна и не изсушава устните. Въпреки това, червилото е изключително трайно, задържа се повече от 5 часа и е много приятно за носене.
Определено започвам да обръщам повече внимание на amplified нюансите.





Russian Red, Ruby Woo и Riri Woo са по-тъмни и винени от Oblivion, което изглежда до тях по-ярко и доматено. Viva Glam Rihanna е по-рубинено и има фрост частички.

дневна светлина

със светкавица
Опаковката ми харесва страшно много: черна лъскава пластмаса с яркото лого на филма.
От вътрешната страна на картонената кутийка са изобразени някои от главните герои: Dr. Frank-N-Furter, Riff Raff, Magenta и др.






Няма коментари:

Публикуване на коментар