четвъртък, 13 ноември 2014 г.

CHANEL: CAMÉLIA DE PLUMES



Здравейте приятели!
Наближава края на годината и празничните колекции започват да пристигат.
От края на миналата седмица може да се насладим на COLLECTION PLUMES PRÉCIEUSES DE CHANEL - колекция вдъхновена от бляскавите пера и диаманти на бижутерската колекция "Bijoux de Diamants", лансирана от Коко Шанел през 1932 г.
Златни и сребърни нюанси, огнени червени цветове и нежно блестящи праскови ще ви превърнат в кралицата на всеки празник. 


Пудрата Camélia de Plumes е безспорно бижуто на цялата колекция.
Хайлайтерът е изключително труден за снимане и почти всички снимки, които разглеждах на чуждестранни блогъри не отговарят на действителността. Погледнат под различно осветление, платиненият хайлайтър може да изглежда сребърно-зеленикав, златен и дори леко прасковен.
Изключително интересен и почти холограмен финиш, който не съм виждала в нито един друг хайлайтер. Ако имате възможност я разгледайте на живо, защото и моите снимки не показват на 100% истинската красота. За всеки случай съм направила и снимки, които не са на фокус за да се види малко от озаряващия ефект. 


Camélia de Plumes се намира в класическата черна кутийка на Chanel с голямо огледало от вътрешната страна на капачето. Самата кутийка е поставена в голямо кадифено калъфче, което се "затваря"с ластик. Към хайлайтера получавате и много мека скосена четчица за нанасяне. 



Camélia de Plumes има метален финиш и може да се използва като хайлайтер за очи, лице и деколте. Нанесена на лицето, пудрата озарява приказно, без да добавя видими брокатчета.
Единствено под много силна светлина се виждат микроскопичните бляскави частици.
За мен лично придава най-красив и празничен вид на свещи или подобен тип мека и приглушена светлина. 

Нанасям пудрата на скулите, средата на челото, под веждите и 
зоната над устните, известна като Cupid's bow. 
Въпреки, че имам много богата колекция от хайлайтери, Camélia de Plumes се отличава напълно от всички останали.  Това, което се вижда в кутийката няма почти нищо общо с нанесеното на кожа. В кутийката пудрата е много метална, платинена и сребриста. Но когато я нанеса на лицето ми се появява разкошно бяло злато и нежни прасковени частици. 
Ако се нанесе леко и с много мека четка, отделните частички са по-видими. Когато обаче се напласти се получава нещо като блестяща ледена глазура на лицето.



Предполагам, че красивата щампа на пудрата ще се запази за по-дълго време, защото въпреки щедрото нанасяне, поражения по отделните перца няма. 
Camélia de Plumes съдържа 8 г. продукт и е на цена от 112 лв. 







4 коментара:

  1. Красота :) прекрасно са ти се получили снимките :)

    ОтговорИзтриване
  2. Пристрастена съм към хайлайтъри, а този е тоооолкова красив о.о И опаковката и самият продукт...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз също :))
      Понякога дори ми е жал да бъркам с четката вътре...за сега поне принта седи :)

      Изтриване