неделя, 4 февруари 2018 г.

Too Faced: Peaches & Cream - Peach Blur Finishing Powder


Днес ще ви представя финиш пудрата Peach Blur от новата прасковена колекция Peaches & Cream на Too Faced Cosmetics. Колекцията не е лимитирана и предлага голямо разнообразие от продукти, сред които са палитра с матови сенки, фон дьо тен, матиращ спрей за лице, сетинг пудра, червила, бронзанти, ружове и др.

Въпреки че на промо снимките изглежда като микс между хайлайтър и руж, Peach Blur не е нито едно от двете. На живо цветът е блед и леко бляскав, но при нормален суоч на ръката не се вижда почти нищо.


Ефектът, който пудрата придава върху кожата е много нежен и на пръв поглед почти незабележим. След като минах един път с четка по цялото си лице забелязах, че по-фините линийки и пори са омекотени. На допир кожата става много гладка и мека. Нужни ми бяха поне 2-3 пласта, за да се покаже и свеж прасковен нюанс по кожата. Но на по-тъмна кожа предполагам, че пудрата ще остане напълно безцветна.

Колекцията следва да ухае на сметана и праскови, но аз лично не усещам Peach Blur да има аромат, което доста ме разочарова. Изчетох много ревюта, в които се споменава именно сладкият аромат. Пудрата е купена от Sephora в голям мол в Северна Каролина, САЩ, следователно отпадат всякакви съмнения дали е истинска. Ружът Papa Don't Peach, който ви представих през пролетта на миналата година, все още ухае супер силно на сочни праскови, но тук наистина не усещам нищо. Или проблемът е в мен или ми се е паднала лоша партида. Ще видя дали след като изхабя известно количество нещата ще се променят.

Формулата наподобява леко на продуктите тип "желе", следователно ще ви трябва четка с по-твърд косъм за нанасяне. Квадратната кутийка този път не е метална, както е при предишната прасковена колекция, а пластмасова. От вътрешната страна има голямо огледало. 


Определено Peach Blur е продукт, който с чиста съвест може да си спестите. За мен лично е поредната красива опаковка, която добавям към колекцията си.
С нетърпение очаквам да пробвам и останалите продукти от Peaches & Cream. Надявам се те да ме изненадат по-приятно.



Няма коментари:

Публикуване на коментар