понеделник, 26 февруари 2018 г.

Guerlain: Météorites Heart Shape


Метеоритите - "падащите звезди" на Guerlain. Култовото съзвездие от многоцветни перли с незабравим аромат на виолетки е създадено за първи път през 1987 г.
Метеоритите "пазят" в себе си тайната на ексклузивната Stardust технология, която превръща светлината, невидима с просто око, в ослепително сияние върху кожата ни. 

Метеоритите на Guerlain са един от най-любимите ми козметични продукти за всички времена.  
Притежавам много лимитирани и празнични кутийки от този магически звезден прашец, но за първи път добавям към колекцията си Метеорити в пресована форма. Най-любимите ми Метеорити са тези от редовната серия в цвят Clair, които изхабих за по-малко от две години. Реших, че е време да си ги купя отново, но след като разгледах снимки на пролетната колекция за 2018 г., избрах да се спра на нещо ново, а именно Météorites Heart Shape.
Météorites Heart Shape е строубинг палитра, предназначена за подчертаване и озаряване на кожата. В нея ще откриете три нюанса: матово прасковено розово, блестящо светлорозово и перлено бежово. Цветовете могат да бъдат използвани поотделно, за да постигнете ефект на V-образно или сърцевидно лице. Върху огледалцето е залепено фолио, което показва как се постига този ефект. В никакъв случай не очаквайте, че пудрата ще контурира лицето. Ефектът е много нежен и сияен. Точно в духа на Guerlain.

Аз лично предпочитам да използвам всички цветове заедно и нанасям Heart Shape на цялото си лице. Пудрата е мека и кадифена на допир и придава на кожата легендарния за Guerlain Photoshop-ефект. Лицето е леко матирано и потопено в мек и деликатен блясък. 
  
Цвят: Пудрата се предлага в един универсален нюанс, който придава ефирен, здравословен и свеж вид на лицето.

Формула:  Кадифена и мека текстура. Взима се лесно с четка и не се рони. 

Аромат: Вълшебен. Магически. Опияняващ. При всяко нанасяне ще усещате незабравимия аромат на сладки и пудрени виолетки.

Опаковка: Бих предпочела този луксозен и глезещ сетивата продукт да се намира в малко по-масивна и тежка опаковка. Кутийката е очарователна като дизайн, но е направена от пластмаса. Към нея получавате черно кадифено калъфче за съхранение.


С Météorites Heart Shape ще отразите естествената красота на лицето си. Тези Метеорити са подходящи за ежедневна употреба, защото кожата ви няма да блести с едри частички, а ще сияе все едно отвътре. Понякога точно малките неща правят голяма разлика във визията ни. Препоръчам ви да нанасяте Метеоритите на изравнен тен, тоест над някакъв тонираш продукт като фон дьо тен, bb или cc крем, за да се насладите максимално на красивия им ефект.


"Прицели се в Луната. Дори и да не я улучиш, ще попаднеш сред звездите."
- Лес Браун
Няма коментари:

Публикуване на коментар