понеделник, 2 април 2018 г.

Too Faced: Just Peachy Mattes


Днешната публикация е с аромат на пролет и прасковен цвят. Ще ви разкажа повече за новата прасковена палитра на Too Faced - Just Peachy.


Палитрата съдържа 12 разкошни цвята сенки. 11 от тях са напълно матови, а един (Peach Sangria) изглежда на живо сатенен. Още в самото начало на ревюто искам да кажа, че за мен тази палитра е най-доброто, което съм виждала досега от Too Faced. Имам всички шоколадови палитри, първата прасковена и други по-малки и лимитирани версии, но тази ми е тотален фаворит.

По принцип чисто матовите формули са проблемни: повечето са ронливи, прекалено сухи, а разнасянето е трудна задача. Опасявах се, че и при тази палитра ще е така.
Но се оказа, че цветовете в Just Peachy са ярки и пигментирани, разнасят се с абсолютна лекота по клепачите (ще се справите без проблем, дори да сте начинаещи) и нямат никакво разпрашване. Наистина - нула! При първото ми гримиране с Just Peachy останах приятно изненадана от красивата преливка, която се получава между отделните нюанси, а цветовете са толкова добре подбрани, че нито един няма да остане неизползван.

Формула: Мека и кадифена, което прави носенето на сенките изключително комфортно. Дори след повече от 12 часа не забелязах никакво врязване в линийките около очите и никакво избледняване на цветовете.


Опаковка: Този път е по-различна от познатите метални шоколадови барчета, които марката наложи преди няколко години. Just Peachy е по-компактна и лека палитра с много сладурски и модерен дизайн. Изработена е от пластмаса и се отваря като клъч чантичка с помощта на двете златни праскови. Just Peachy съдържа общо 15 г продукт, като всяка една от сенките е 1.25 г. Oт вътрешната страна на кутийката има голямо огледало и малка книжка с примерни визии.

Аромат: Не е толкова силен, колкото при предишната прасковена палитра Sweet Peach, но въпреки това се усеща при нанасяне. Не бих го описала като истинска и сочна праскова, по-скоро е нещо като синтетичен сметанов шейк с праскови. На опаковката е описано, че сенките съдържат крем от праскова и сладка смокиня. Предполагам, че именно смокинята придава тази по-различна ароматна нотка.


Ако се колебаете между оригиналната Sweet Peach палитра и тази - то горещо ви препоръчам да изберете Just Peachy Mattes. Всичко, което от марката са обещали и е описано на картонената опаковка, е изпълнено на 100%. Палитрата е невероятно добра и скоро изобщо няма да отварям други палитри за ежедневния ми грим.

Може да разгледате цялата перманентна колекция Peaches & Cream в магазините на Sephora (Paradise Center и The Mall).


 *Just Peachy Mattes ми е предоставена от Sephora Bulgaria. Ревюто съдържа изцяло лично мнение и впечатления.


Няма коментари:

Публикуване на коментар