неделя, 23 април 2017 г.

Jeffree Star Cosmetics x Manny MUA


Първата съвместна колекция на Jeffree Star Cosmetics и Manny MUA вече е факт!
Лимитираната колекция включва хайлайтер пудрата Eclipse и две течни матови червила: Daddy и I'm Shook.

Продуктите имат страхотни черни опаковки с холограмни надписи: комбинация от стиловете на Jeffree Star и Manny MUА.
Хайлайтерът Eclipse се намира в голяма черна пластмасова опаковка с огледало и съдържа цели 15 г продукт! На външен вид кутията е супер готина и ми харесва много повече от нормалните цикламени опаковки на останалите Skin Frost цветове. Все още имам затруднения при отварянето ѝ, но се насявам с времето да се "разработи" и отварянето да става по-лесно.


На допир текстурата е много по-различна от тази на всичките хайлайтери, които притежавам. Маслена е и силно металическа, но в същото време е по-груба и седи на отделни малки люспички, когато се докосва с пръсти. Цветът на Eclipse прилича на искрящо шампанско. Харесва ми, че нюансът е адаптивен и се променя спрямо останалите продукти, които нанасям. Комбинира се прекрасно с други нюанси хайлайтери, ружове и контуриращи пудри. Седи например супер красиво над прасковения руж на Too Faced - Papa Don't Peach.


Eclipse се разнася много лесно на кожата с мека и пухкава четка (примерно Morphe М510) и не се получава почти никакво разпрашване. При докосване на пудрата с пръсти има много интензивна пигментация. Когато нанасяме с четка, ефектът е по-нежен и позволява равномерно напластяване, до постигане на желания ефект и степен на бляскавост. Може да се нанася със суха или влажна четка и да се използва за лицето и цялото тяло.


Червилото, което поръчах от колекцията е тъмно кафятото Daddy. Цветът в момента е невероятно актуален и напомня за гръндж стила от 90-те години. Нюансът е студен и леко пепелив. Формулата е абсолютно същата, както при останалите нюанси на Velour Liquid Lipstick. Нанася се много лесно и засъхва за броени секунди. Червилото ми е изключително комфотно за носене, не изсушава устните ми и не оставя никакви следи.



Ако поръчвате продуктите от сайта на Jeffree Star Cosmetics може да използвате кодa MANNYMUA, с който ще спестите 10%. Поръчките пристигат за една седмица, но при по-големи суми трябва да предвидите ходене до митница.
Всичките продукти отново са налични и в UK сайта BeautyBay.
Там червилата Daddy и I'm Shook са на цена от 16 £, а хайлайтерът Eclipse е 25,50 £.

Какво е мнението ви за останалите хайлайтери Skin Frost и харесахте ли нещо от колекцията? Ще се радвам на вашите коментари! 
🌚 🌞


Няма коментари:

Публикуване на коментар