събота, 1 април 2017 г.

CAMÉLIA DE CHANEL - ILLUMINATING POWDER


Оригиналната кутийка на Les Beiges е с нова червена премяна, а вътре се крие изящна и бляскава скъпоценност: любимото цвете на мадмоазел Шанел. Останах без дъх, когато отворих малката червена кутийка за първи път. Пудрата е неземно красива и блестяща.
Camélia de Chanel (£52.00 за 6 g/0.21oz) е колекционерски продукт и уникален подарък за всеки грим любител и почитател на Chanel. Пудрата е ексклузивно и лимитирано творение и се предлага само в някои от бюти и онлайн бутиците на Chanel. Ще бъде налична една година.

 

Поръчах Camélia de Chanel от онлайн бутика на Chanel и съм изключително впечатлена от бързото обслужване и изящното опаковане. Обърнато е внимание на абсолютно всеки малък детайл: от масивната кутия и восъчен печат с логото на марката, до красиво сгънатата тишу хартия и торбичката с безплатните мостри.

Пудрата е с мека и сатенена текстура и озарява приказно кожата. Отделните по-едри частички пречупват светлината и кожата изглежда като посипана с щипка магически прашец.
Гладката формулата не се разпрашва и не подчертава порите на лицето.

Цветът на Camélia de Chanel напомня за златно шампанско или прасковена глазура. Ако сте почитатели на силно блестящите хайлайтери, Camélia de Chanel ще ви хареса много. Но ако не обичате видим и по-едър блясък не ви я препоръчвам.



Меката текстура и интензивна пигментация позволяват и по-щедро нанасяне, с което ще постигнете силно метален и "мокър" ефект на кожата. Много се зарадвах, че дори и след няколко нанасяния листенцата на цветето не се развалят.

Кутийката е с много интересно лаково покритие в интензивен винен цвят. Пудрата идва с типичното за Chanel черно кадифено калъфче, а в самата кутийка се намира прекрасна четка с формата на полумесец. Четката е от много високо качество, което прави нанасянето изключително приятно преживяване. Никъде не пише от какво животно са космите, но подозирам, че може да сa от катерички или норки. Мекотата е невероятна и се усеща съществена разлика с останалите четки на Chanel. 
Chanel за пореден път са се постарали да сътворят безумно красив и луксозен продукт, който кара всяко колекционерско сърце да затупти силно  



 





Няма коментари:

Публикуване на коментар