понеделник, 29 май 2017 г.

DIOR ADDICT LACQUER STICK


От близо месец на българския пазар може да откриете най-новото творение на Dior: Addict Lacquer Stick - наполовина лак, наполовина червило. Ако преди лаковете за устни бяха доста лепкаво изживяване, то сега може да се насладите на ненадминат комфорт, интензивен цвят и ослепителен блясък. И всичко това поднесено в една от най-красивите гилзи, които може да намерите сред селективните марки.
При допир с деликатната кожа на устните, Addict Lacquer Stick нежно се разтапя и освобождава огледален блясък и наситен цвят.
При първото нанасяне имах усещането, че използвам балсам за устни - формулата е толкова гладка и лека. Много е важно да подчертая, че въпреки гладката и топяща се текстура, червилото не се усеща мазно върху устните.
Dior Lacquer Stick е разделен на четири цветни тенденции.

• Pastel

• Neon

• Classic

• Wild


Ако до сега по-балсаместите формули придаваха по-деликатен цвят, то тук се подгответе за истинска експлозия от пигмент. Само едно нанасяне е достатъчно, за да постигнете покритие като от промо снимките.
Опаковката на Addict Lacquer Stick е малко бижу: черна, с лаково покритие и неонови розови отражения. Ароматът, който се усеща след нанасяне е разкошен: нежна и ненатрапчива ванилия. Картонената опаковка е супер готина, металическа и холограмна.
Същата е като на парфюма Addict, която също пазя. 😊


Dior обещават, че червилото издържа до шест часа върху устните, нещо което не мога напълно да потвърдя. Да, за подобен тип червило е доста трайно, но при мен не успява да се задържи шест часа. Може би ако не консумирате абсолютно нищо през това време ще има шанс.
При всяко отпиване от чаша трансферира, за това ако искате да имате свеж и бляскав цвят през целия ден, съветвам да го подновявате през около три часа.
Въпреки това не отчитам този факт като голям минус, защото за подобна хлъзгава и блестяща текстура това е абсолютно задоволителна трайност. Избледняването става равномерно и дори да загуби голяма част от лаковото си покритие, червилото все още изглежда добре.

Тъй като не съм голяма почитателка на продуктите за устни, предполагам, че ги нося и малко небрежно. При Addict Lacquer Stick забелязах, че много лесно цветът излиза извън контура на устните ми - нещо, което при този интензивен цвят и лаково покритие не седи добре.
Моят съвет е да нанасяте червилото колкото се може по-прецизно и да не излизате дори на милиметър извън контура.
Ако спазвате тези простички правила и ако обичате смели и модерни цветове, огледален  блясък и невероятен комфорт, то тогава ще останете впечатлени от последната звезда в семейството на Dior!

* Dior Addict Lacquer Stick ми е предоставен от представителите на Dior за България. Ревюто съдържа изцяло лично мнение и впечатления.

Няма коментари:

Публикуване на коментар