събота, 18 март 2017 г.

Jeffree Star Cosmetics: ANDROGYNY Palette


Преди една седмица Jeffree Star Cosmetics лансираха дългоочакваната втора палитра със сенки ANDOGYNY. Палитрата е така наречената "неутрална" версия на Джефри и за разлика от първата му Beauty Killer, в тази цветовете са точно по мой вкус. Има прекрасно златно, бежаво, тъмен шоколад, медно, червено. Обожавам комбинацията между неутрален/нюд грим и цветен акцент с наситен червен или ръждив нюанс, за това лично за мен, Androgyny е по-интересната и използваема палитра.

Опаковката е направена от твърд и стабилен картон и се затваря с магнит. Покритието има лек перлен блясък и имитира кожата на гущер. Тази опаковка ми харесва повече от опаковката на Beauty Killer. Другата ми е малко по-евтина на вид, най-вече с лаченото си бебешко розово покритие и кичозен тату надпис. Androgyny е "по-стилната" палитра от двете и на 100% отговаря на стила и визията на Джефри.


Като размери палитрата е доста голяма: 22 x 10 см, а всяка от сенките е с грамаж от 2,52 г.
За 90 лв. получавате сериозно количество продукт.
Външната картонена опаковка е доста странна и нарочно не съм я снимала, защото изобщо не се връзва с цикламената палитра. Картонът е комбинация между бордо и кафяво със супер кичозни златни орнаменти. Друг ужасно кичозен елемент е огледалото или по-скоро старомодните завъртулки около него. Минус давам и при залепването на отделните сенки, защото при някои си личи, че са залепени криво и се вижда процеп между тях.
За палитра с такава цена очаквам малко по-виско качество при изпълнението на опаковката, но при положение, че Jeffree Star Cosmetics все още е малък и независим бранд, няма как всичко да е на перфектно ниво.
Всичките сенки са с много силна пигментация, а на допир са меки и маслени. Когато взимате от тях с четка обаче, трябва да внимавате много, защото има силно разпрашване и четката лесно поема прекалено голямо количество продукт. Като разнасяне и работа с тях нямах никакви проблеми, но смятам, че палитрата не е подходяща за напълно начинаещи. По-скоро е подходяща за по-смел, драматичен и професионален грим.


Суочовете са направени както винаги на чиста кожа и съм ги разделила на две групи.
Като се махнат трите зелени и сини цветове, виждате как останалите образуват наистина една красива неутрална палитра с топли и студени, земни нюанси.
Палитрата в никакъв случай не е must-have (освен ако не сте супер фен на Джефри, примерно), качеството на сенките е добро, но изисква известна доза опит при нанасянето на грим. 





Няма коментари:

Публикуване на коментар