понеделник, 5 декември 2016 г.

MAC Nutcracker Sweet: Sweet Vision / Magic Dust Powder


Sweet Vision Magic Dust Powder е част от коледната колекция Nutcracker Sweet, която от две седмици се продава и в България. Това е една от най-красивите коледни колекции, които МАС са лансирали през последните години и ако все още не сте я разгледали на живо, ви съветвам да поправите тази грешка! Пълно е с разкошни коледни сетове, палитри, хайлайтери, ружове, червила и пигменти. Опаковките и цветовете са вдъхновени от балета-приказка "Лешникотрошачката" и по-конкретно от "Танцът на Захарната фея”. Всичко е в захаросани, бонбонени и приказни цветове. 💗

Въпреки, че пудрата се казва "магически прашец" и е с размерите на скинфиниш или бюти пудра, на практика това е руж. Magic Dust Powder се предлага в два нюанса: Yum Yum Yum и Sweet Vision.


Sweet Vision е разкошен нюанс: представете си захаросана розова праскова, посипана с фин златист прашец. Малките златни блясъчета не са отделни частички или люспички и по този начин придават на кожата само нежно златисто сияние. Въпреки, че притежавам десетки прасковени и златни ружове, този нюанс е един от най-ослепителните, които някога съм виждала!

На допир пудрата е невероятно мека и супер пигментирана. Разпрашването е минимално, а цветът се разнася лесно и развномерно по кожата.


Според сайта на МАС, Magic Dust Powder е попупрозрачна и ефирна пудра, с бляскав седефен ефект и може да се нанася на лицето, шията и деколтето. 😵 Все още се чудя каква им е била идеята, защото пудрата е много далеч от описанието "полупрозрачна".

Кутийката е в цветова комбинация от ярко бонбонено цикламено, сливово лилаво и лъскаво златно. Опаковката съдържа 8,5 г продукт.



Няма коментари:

Публикуване на коментар