сряда, 7 декември 2016 г.

Giorgio Armani: Lip Magnet


Матовото червило се превърна в една от най-горещите бюти тенденции за тази година. Ако  този тип червило преди изсушаваха устните, то сега козметичните компании успяха да сътворят истински чудеса. Новото поколение матови червила гарантират ненадминат комфорт, дълготрайност и наситен цвят. 

Този сезон Giorgio Armani Beauty лансират иновативно течно матово червило, което е още една идея по-съвършено от всички останали на пазара. 
Формулата на Lip Magnet е екстремно фина и нежна, с ефект на втора кожа. Никога до сега не е създавана формула, което да е четири пъти по-лека от всяко друго течно червило. 

След нанасяне цветът е два пъти по-интензивен, благодарение на обърнатата емулсия "вода в олио",  вместо "олио във вода". При контакт с кожата, течността във формулата се изпарява и Lip Magnet се превръща в ултра наситен и кадифен цвят, който два усещане за "голи устни". 



Четката е във формата на сърце и позволява прецизно нанасяне.
От матово до матово червило има много голяма разлика, за това си позволявам да направя едно сравнение. Ако очаквате формулата да е като на червилата на Jeffree Star или Kylie Jenner, трябва да знаете, че Lip Magnet е доста различен продукт. Цветът е матов, но по различен и по-луксозен начин. Ако на матовите червила на Jeffree им трябват буквално няколко секунди докато изсъхнат, при Lip Magnet това отнема малко повече време. При мен цветът става напълно матов след около 3-4 минути. 

 
При самото нанасяне ми прави впечатление, че трябва да повторя няколко пъти, докато се получи равномерен цвят. Трайността на Lip Magnet e около осем часа, в зависимост какви храни и напитки консумирате. При мазни храни ще се изтрие значително по-бързо, но хубавото е, че го прави равномерно. 
Леката формула е невероятно комфортна за устните, изобщо не изсушава кожата и дори тотално забравям, че нося червило.

Нещо, което не ми харесва е миризмата. Винаги ми прави впечатление как ухае даден козметичен продукт. При нанасяне усещам доста силен спиртен аромат, но най-късно след като червилото е изсъхнало от него няма и следа. През останалото време Lip Magnet няма нито миризма, нито вкус.

Цветовете, които съм тествала са 600 Front-Row и 400 Four Hundred For All.  Интересното и при давата цвята е, че в опаковката изглеждат малко по-различно, от колкото на кожата.
600 Front-Row е бордо със сливов оттенък.
400 Four Hundred For All е класическо холивудско червено, въпреки че в опаковката има лек оранжев нюанс.


Много харесвам опаковките на Armani: извивките и цветовете им. На допир са много гладки и имат тази "тежест", която очаквам от един хай-енд продукт. Малките неща винаги ми правят впечатление, за това много харесвам и "клик" звука, който се чува, когато се затваря гилзата.😊 Количеството на Lip Magnet е 3,9 мл.
В България мoже да намерите продуктите на Giorgio Armani Beauty само в магазин Douglas, Cerdika Center.

💗 * Giorgio Armani Lip Magnet ми е предоставен за тест от вносителите на марката. Ревюто съдържа изцяло лично мнение и впечатления!

Няма коментари:

Публикуване на коментар