неделя, 17 април 2016 г.

Freshlook Colors


Вчера ви разказах за бляскавите Super Shock сенки на Colourpop, a днес ще ви покажа как седят на най-новите ми цветни лещи.

Много обичам да експериментирам с лещи и смятам, че всеки грим който е нанесен на светло око седи още по-магнетично и красиво.
Моите естествени очи са черни и при снимки със светкавица понякога се забелязва винено червен нюанс в тях. Изпробвала съм различни нюанси лещи: лилави, зелени, сини и сиви, но най-много се харесвам със зелени и сиви.

Преди няколко седмици с мен се свързаха представители на сайта Lentiamo, който предлага огромен избор от лещи, разтвори и капки за очи.
От години си купувам лещите от интернет магазини, за това ми беше изключително любoпитно да изпробвам услугите и на този сайт.

Едно от предимствата човек да си купи лещи от интернет магазин, разбира се е значително по-ниската цена спрямо оптиките. Понякога тази разлика може да достигне до 50%.

Пакетчето с лещите ми от Lentiamo пристигна за броени дни, перфектно и сигурно опаковано, както трябва да бъде.
Ако до сега не сте имали лещи, те пристигат в малка картонена кутийка, в която има две отделни "легенчета" с физиологичен разтвор. Във всяко от тях е поставена лещата.
Избирате си коя да бъде лещата за лявото и дясното ви око и ги поставяте в чисто нова кутийка за съхранение, която предварително сте напълнили със свеж разтвор.


Лещите, които си избрах са от серията Colors. При тях по-различното е, че нямат този по-тъмен кант окоро ириса, както е примерно при Colorblends.
Водното им съдържание е 55%, което ги прави едни от най-комфортните за носене лещи. Имала съм няколко цвята с водно съдържание под 40% и въпреки, че като нюанс и украска са невероятно красиви, носенето им не е особено комфортно.

Моят цвят е Misty Gray, комбинация между сиво и мътно водно синьо. Как ще седят лещите на очите ви, зависи до голяма степен и от естественото ви око.
Freshlook Colors имат малко по-голям отвор на зеницата, но при мен не се забелязва особено разликата, защото цветът на ириса ми е почти толкова тъмен, колкото е самата зеница.
По принцип колкото по-тъмни очи имате, толкова по-добре ще ви седят цветни лещи.
Разбира се това зависи и от модела, който ще изберете. Има лещи, които са специално направени за светли очи, които нямат никакъв ефект върху тъмни.

Независимо какви цветни лещи си избирате, за да изяъкнат максимално трябва да ги комбинирате с подходящ грим. Misty Gray седят доста мътно и странно на напълно негримирано лице.
Сивите лещи имат нужда от хубаво подчертаване, независимо дали ще е smokey грим и просто една хубава тъмна очна линия и обемни мигли.
За тази демонстрация реших да използвам сребърните сенки на Colourpop Glitterati, с които лещите добиха интересен лилаво-синкав нюанс.

Всички продукти, които съм използвала при този грим:

❤  MAC Painterly Paint Pot Soft Ochre /за основа/
❤  Colourpop Super Shock Glitterati /цвят на подвижния клепач/
❤  MAC Cheeky Bronze MS /блендинг цвят/
❤  CHANEL Entrelacs Eyeshadow Palette /най-тъмния от палитрата цвят за опушване на долния клепач и очната линия/
❤  MAC Zoom Waterfast Mascara /за долния ред мигли/

* Миглите са Ardell Demi Whispies Plum /микс от тъмно лилави и черни косъмчета, които допълнително придват дълбочина на светли очи/.
* Преди поставянето на лещи, винаги капвам по две капки Visine, който свива капилярчетата и прави бялото на окото още по-изчистено. 

Много съм доволна от Lentiamo и смятам в бъдеще да си поръчам и други лещи от тях, защото цените им са много по-добри в сравнение със сайтовете от които преди пазарувах.
Имат много голям избор от лещи и аксесоари и до колкото виждам правят и интересни промоции.
Може да ми споделите в коментарите какви цветни лещи сте изпробвали до сега и кои са вашите фаворити. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар