събота, 16 април 2016 г.

Colourpop: Glitterati, Girly


Здравейте приятели!

Днес ще ви покажа невероятно бляскавите Super Shock сенки на американската компания Colourpop Cosmetics: марка, която за отрицателно време успя да спечели сърцата на любителите на декоративна козметика от цял свят.
Продуктите с марка Colourpop се произвеждат в Лос Анджелис "The City of Angels", както е отбелязано на всяка картонена опаковка.
И точно за ангели и суперзвезди си мисля, когато погледна нюансите Glitterati и Girly.

Сенките на Colourpop се намират в бели пластмасови бурканчета и притежават много интересна консистенция: нещо средно между мус и крем. Когато за първи път ги докоснах с пръст усетих леко мократа им и в същото време въздушна текстура. Super Shock имат невероятно наситен и бляскав пигмент, а металическите нюанси ще ви накрат да кажете силно WOW!



За нанасянето на кремообразни продукти никога не използвам четки, предпочитам да го правя с пръстите си. Super Shock се нанасят много лесно и гладко върху кожата и след няколко минути засъхват и се превръщат в дълготрайни /бих казала дори водоустойчиви/ сенки.

Всяко бурканче съдържа 2,1 г продукт и струва невероятните 5 долара!

Glitterati има студена сребриста основа, в която светят безброй малки бляскави частици.
Girly е студен платинен нюанс с розов блясък. Този нюанс ми напомня много на сенки като Blonde от палитрата на Гуен Стефани или пигмента Vanilla на МАС. Цветът седи невероятно красиво и върху скулите като хайлайтер. Въпреки, че и двете сенки са силно металически и бляскави от тях не се посипват абсолютно никакви брокачета или прашинки. Самата крем консистенция седи плътно върху кожата, без да се набръчка или събира в линийки.
 


За сега продуктите на Colourpop може да поръчате единствено от американския сайт на марката.
Не знам дали съм го сънувала, но някъде попаднах на инфо, че скоро ще запознат да шипват и по цял свят..дано да се окаже истина


  



1 коментар:

  1. Здравейте, имаме отворена програма за БЕЗПЛАТНО тестване на продукти от всички, които имат блогове за красота, мода и лайфстайл. Ако проявявате интерес може да се обърнете към нас на адрес: t.markova@parfimo.bg

    ОтговорИзтриване