неделя, 27 март 2016 г.

Britney Spears: Fantasy The Naughty Remix


Днес искам да ви представя едно мини парфюмно ревю на най-новото ми сладурско парфюмно шишенце: Fantasy The Naught Remix на Бритни Спиърс.

В публикацията 25 Facts About Me ви споделих, че от много години колекционирам парфюми.
В колекцията ми има голям брой творения на известни личности и до колкото си спомням тази "звездна" мания започна през 2004 г., когато Бритни лансира първия си парфюм Curious.
Може би най-популярния и обичан парфюм на Бритни е Fantasy. От лансирането му почти всяка година излиза негова нова лимитирана версия.
През 2014 г. Fantasy вдъхновява създаването на две нови и по-различни версии, наречени The Remix. Едното шишенце е по-тъмно и мистериосно и носи името Naughty, другото е по-нежното и "невинно" Nice.


Никога не е било особено лесно да се намерят парфюмите на Бритни, особено така желаните колекционерски и лимитирани издания. Купувала съм нейни парфюми от различни държави и сайтове, но в един момент не успявах да открия нищо ново. Така попаднах на сайта за маркови парфюми Parfimo и забелязвах едно интересно тяхно предложение.
От сайта не са се свързвали с мен, аз ги потърсих и реших да тествам избран от мен продукт.
Програмата за блогъри е страхотна, защото по този начин може да изпробвате услугите на сайта; да изберете за тест желан от вас продукт и да прецените дали искате да се доверите на компанията и в бъдеще.


От екипа на Парфимо бяха супер учтиви и след няколко дни пакетчето ми пристигна, перфектно и сигурно опаковано.
Шишенцето на The Naughty Remix е невероятно сладурско и прилича на мъничка бутилчица с магическа отвара. Типичната за Fantasy форма този път е леко издължена, а оригиналната кръгла капачка е запазена.
Шишенцето е наситено цикламено с преливащ от по-тъмно към светло нюанс. Гърлото е захванато с преплетен сребърен пръстен. На всяко шишенце /независимо от милилитрите, които изберете/ е закачена сребриста гривна с розови кристалчета и медальон с буквата N /за Naughty/ от едната страна и xoxo, Britney от другата.



Оригиналните нотки на Fantasy все още са леко доловими, но The Naughty Remix е по-тъмна, загадъчна и екзотична версия.
Съставките на Fantasy The Naughty Remix са жасмин, бял шоколад, орхидея, къпкейкс, мускус, дървесни нотки и корен от перуника.
Най-силно усещам комбинацията от бял шоколад, жасмин, мускус и дървесните нотки.
След първите пет мунути долавям и аромат на лакриц. Ако не знаете както е лакриц, това е чисто черно гумирано лакомство, подправено с корен от женско биле и масло от анасон.
Трайността на Naughty е страхотна, усещам го повече от 6 - 7 часа и към края става невероятно гушлив и уютен аромат. След повече от осем часа остава много приятна и съблазнителна мъжка парфюмна нотка, която много ми допада.

Тестът се оказа успешен! Доволна съм от Parfimo и смятам да си поръчвам още парфюми и козметика от тях.
Имат изключително интересни и колекционерски шишенца, които не съм виждала из други сайтове.




Няма коментари:

Публикуване на коментар