понеделник, 21 март 2016 г.

#MAC Monday: Relentlessly Red


Happy #MACmonday!
Днес искам да ви покажа едно страхотно червило от Retro Matte серията на МАС: Relentlessly Red.
Retro Matte ми е любим финиш, заедно със сатенения. Червилата от тази серия седят невероятно наситено и кадифено върху устните и не се притеснявате с часове, че са се изтрили или избледняли.
Relentlessly Red е по-интересна и модерна версия на класическото червено червило. В него има много силно изразен розов подтон. Цветът е много ярък, на моменти дори неонов.
Retro Matte финишите са легендарни с уникалната си трайност /при мен, повече от 6 часа/, силна пигментация и кадифено усещане.
Ако имате сухи устни, нанесете малко балсам преди червилото. По-този начин по-сухата формула на retro matte ще се нанася по-лесно и гладко.


Точно както е и при All Fired Up, Relentlessly Red се променя в зависимост дали го гледате на изкуствена или естествена светлина. Двата нюанса са доста подобни, като Relentlessy Red е може би една идея по-топло и с розово-коралов нюанс. All Fired Up е по-цикламено.
Ако нямате проблемни устни ще се влюбите в уникалната трайност на тези червила. За никой друг финиш не съм получавала толкова много комплименти, колкото за Retro Matte.
Трайността е невероятна, повече от шест часа седи непокътнато върху устните ми, дори след консумация на храни и напитки.


Ако си търсите нов и модерен цвят за топлите месеци, с който никога няма да останете незабележими, задължително минете през магазин на МАС и разгледайте Relentlessly Red на живо. Гарантирам ви, че цветът е повече от страхотен



Няма коментари:

Публикуване на коментар