вторник, 21 юли 2015 г.

LUSH: Silky Underwear


Здравейте приятели ♥ 

Отлагах това ревю доста дълго, защото първоначално впечатленията ми бяха малко противоречиви, но сега вече мога да ви разкажа всичко най-подробно за пудрата на LUSH Silky Underwear.

От много време не бях купувала продукти на LUSH, въпреки че харесвам марката.
В един момент просто прецених, че не си заслужава да давам пари за нещо, което след няколко месеца ми се налага да изхвърля.

Много харесвам масажните им барове, но освен шоколадовото сърце всички други се разваляха преди да успея да ги измажа докрай :(
Разбира се от една страна това говори добре за марката, защото в продуктите им няма никакви вредни съставки и консерванти. Влагат се свежи и органични плодове и зеленчуци, етерични масла и се купуват съставки само от компании, които не правят опити с животни.

Преди няколко седмици разбрах, че LUSH България имат и онлайн магазин и от любопитство разгледах какво се предлага. Заинтригуваха ме пудрите за тяло и най-вече Silky Underwear.
Попаднах на страшно много ревюта за пудрата и всички бяха с прекрасни впечатления за нея.
Посетих магазина с абсолютната нагласа, че ще си купя пудрата независимо дали ми харесва аромата. Обичам миризмата на жасмин и за това реших, че няма начин да не ми допадне :)

Официалното описание на Silky Underwear от сайта на LUSH:
"Това е първата емблематична пудра на Lush, която все още е най-продаваната. Нищо повече не му трябва на вашето тяло.
Придава на кожата копринено усещане и сексапилен жасминов аромат. Тялото ви ще е гладко и опияняващо, а дали ще решите да се облечете, си е ваша работа."


Silky Underwear не съдържа талк като повечето пудри за тяло, а е направена предимно от царевично нишесте и ситно настъргано какаово масло за хидратация на кожата.
Когато поръсите малко количество на кожата си и започнете да го разнасяте се усеща леко зърнена или пясъчна текстура, която след секунди изчезва.
Всички ревюта споменаваха уникалната гладкост на кожата с която се сдобивате след напудряне със Silky Underwear, но аз честно казано не мога да го усетя този ефект. На допир си усещам кожата по абсолютно същият начин, тоест и без пудра ми е такава.
Дори да има малка разлика, за мен поне не е някакъв wow-ефект.
В самото налачо не усещах и аромата като жасминов. Колкото и смешно да звучи пудрата ми ухаеше седмици наред на смокини и най-вече ми напомняше за смокините от маслото за тяло на Korres. Чак след около месец употреба започнах да усещам жасминов аромат.

Silky Underwear може да се използва практически за всичко: може да я нанасяте директно на тялото; да поръсите в спалното си бельо; някои я използват като пудра за крака, а аз дори я тествах и като "сух шампоан" за косата. С всичките неща се справя чудесно.
Ароматът на Silky Underwear е доста траен и в големите горещини предпочитам само да се напудря и да не слагам никакъв парфюм.

Много често ми се е случвало в началото да не харесвам даден аромат, но с времето да успея да свикна с него и дори да го заобичам. Мисля, че с тази пудра се получи отново нещо подобно, защото сега ми се изключително приятно да я нанасям, особено вечер преди сън. Ароматът е много чувствен и опияняващ. 
Пудренето на тялото е прекрасен ритуал и особено след топъл душ човек се чувства още по-чист и свеж.
Със сигурност знаете защо майките пудрят бебетата си :) За нас възрастните пудрата също може да бъде от голяма полза, особено през летните месеци. А за по-пълнички момичета или с много голям бюст пудрата също е прекрасен начин да се ограничи понякога болезненото триене на дрехите по кожата.


Silky Underwear се намира в малко пластмасово шишенце и се дозира много лесно чрез малкият отвор под капачката.
Шишенцето съдържа 60 г пудра и струва 14,90 лв.
LUSH предлагат още два вида пудри за тяло: Vanilla Puff (обикновена пудра с нежен ванилов аромат) и Lust (със златни частички и много интензивен аромат на иланг-иланг, сандалово дърво и жасмин).
Надявам се да успея да изхабя Silky Underwear преди да се развали и след това с удоволствие ще изпробвам и Vanilla Puff и ще ви разкажа какви са впечатленията ми.


Кои са вашите любими продукти и LUSH и успявате ли да ги изхабите докрай преди да изтече срока им? Ще се радвам много на вашите коментари ♥ До скоро!


Няма коментари:

Публикуване на коментар