понеделник, 4 август 2014 г.

MAC MONDAY: Adored MSF


Здравейте!
Днешната звезда на MAC Monday е блестящата минерална пудра Adored.
Adored Mineralize Skinfinish беше част от миналогодишната лятна колекция Tropical Taboo.


Adored е минерална хайлайтер пудра a.k.a. скинифиниш.
Пудрата се състои от два цвята: бляскаво бежово с лек розов нюанс и коралово със златист блясък. Както съм споменалава и преди, скинфинишите са винаги различни и никога не се знае какъв ще ви се падне. Когато видях колекцията за първи път на снимки се бях влюбила точно в прекрасния коралов цвят и обезателно исках да си избера пудра, която да има повече от него.
За жалост обаче всички бройки, които пристигнаха в България бяха повече бежови от колкото коралови.

дневна светлина
Аdored няма типичния минерален шиниш с големи частички (както е при Gold Deposit), а придава по-скоро перлен ефект на кожата. Всички скинфиниши от този тип са много ронливи и за това трябва да се внимава при нанасянето. Подходящи са четки тип 187 или такива с много меки и пухкави косми.
Ако кораловият цвят преобладаваше щеше да е един от най-красивите хайлайтер-ружове които съм виждала. Понякога с малка пухкава четка за очи нанасям само от кораловите люспички и се получава фантастичен ефект на кожата.
Когато се смесят двата цвята се получава доста обикновен хайлайтер...нищо кой знае колко по-различно от например Lightscapade или хайлайтери на други по-бюджетни марки. Най-много ми харесва ефектът на Adored на слънце, за това предпочитам да го нося през най-слънчевите и топли месеци.

на слънце
Скинфинишите на МАС (както и други минерални продукти) подновиха опаковките си, така че ако си купувате подобен продукт няма да е вече в тази опаковка.
xoxo
J. 

със светкавица

със светкавицa

Няма коментари:

Публикуване на коментар