събота, 22 март 2014 г.

MAC VIVA GLAM RIHANNA


Здравейте!
Днес ще ви представя най-новото червило от серията VIVA GLAM.
Тази година лице на кампанията, която се провежда от 1994 г. е певицата Рияна.
100% от цената на продуктите в кампанията VIVA GLAM се даряват в помощ на засегнатите от HIV/AIDS жени, мъже и деца.
Повече за тази прекрасна кауза, както и за всички отминали кaмпаниии на Viva Glam, може да прочетете на сайта МАС AIDS FUND



Червилото VIVA GLAM RIHANNA е в синкаво червената гама и има ослепителен фрост финиш. До сега в колекцията ми съм имала само матови и сатенени червени цветове, за това бях изключително приятно изненадана от ефекта, който този финиш придава на устните.
Цветът е много бляскав, наситено рубинено-червен и стои невероятно изисканo.
Нанася се много лесно, а пигментацията както винаги е перфектна.
Единствената ми малка забележка са за трайността. Ако не консумирате храни и напитки, червилото издържа около 4-5 часа. Но ако се храните и пиете, червилото избледнява доста бързо и след около един час ще трябва да го подновите.
За червило, което има по-кремообразна и бляскава формула, това е в рамките на нормалното.


VIVA GLAM RIHANNA се намира в много красива червена гилза със сатенен и гумиран ефект. Под капачката е подписът на Рияна в червено.
Червилото, както и всички останали продукти за устни на МАС, има топъл ванилов аромат и вкус.
Като за финал мога да кажа, че това  е най-любимото ми червило от серията VIVA GLAM, което притежавам. Цветът и финишът са разкошни, а новата опаковка наистина радва окото.
Към червилото се продава и невероятен рубинен гланц за устни с безброй блестящи частички, който все още обмислям, защото по принцип не нося глосове и подобни продукти. Но най-вероятно ще си закупя и него, в крайна сметка каузата е прекрасна и е хубаво да я подкрепим. В България червилото се продава на цена от 37 лв. и може да го намерите в МАС /The Mall/.

xoxo
Jackie





 суоч на устни 




 от сайта на МАС



2 коментара:

  1. Прекрасен пост, Жаки, за наистина прекрасен продукт! Първо червило на MAC ми е и бях колеблива за цвета, но откакто го купих, го нося почти ежедневно и отнесох толкова комплименти, че ще трябва да купувам още червила в смели цветове... отивам да прегледам поста ти за червилата на MAC и да направя списък с желания, xoxox

    ОтговорИзтриване
  2. Много се радвам, че ти е допаднало :) Наистина уникален цвят и седи фантастично <3
    Пожелавам ти да си харесаш още много техни красоти xoxo

    ОтговорИзтриване