сряда, 19 март 2014 г.

MAC A Fantasy of Flowers: Petal Power mineralize blush



Пролетната лимитирана колекция на МАС А Fantasy of Flowers от вчера е заредена и в България. Сред продуктите може да откриете минерално/перлени скинфиниши, пигменти, червила, глосове и др.


Няма да се впускам в много подробни описания, защото както ще видите от снимките, цветът на Petal Power е разкошен и говори сам за себе си. 
Цветът е ярък розов корал с ослепителен златен блясък. Ако движите кутийката под слънчева светлина ще видите как се променя като хамелеон.
Формулата на минералните ружове е малко по-различна от на нормалните пудрени ружове, като минералните са една идея по-ронливи. Моят съвет е да ги наняте с по-лека ръка и да не завъртате четката прекалено много в кутийката.
Пигментацията е прекрасна, позволява както много леко нанасяне, така и много интензивен и ярък цвят. Лицето ви ще заблести с този вълшебен пролетен нюанс и ще подчертае естествената ви красота.



Суочнат, цветът излиза по-розов от колкото е в действителност. Ако ви е допаднал побързайте, защото бройките са силно ограничени!

xoxo
Jackie

4 коментара:

  1. Охххх, Жаки, как ме изкушаваш самоооо :D Наистина е невероятен цвета <3 Ако успея тези дни, ще отида да го видя, ако все още има бройки.

    ОтговорИзтриване
  2. Стискам палци да успееш да го видиш на живо! Много е красив! Очертава се да ми стане любимец за този сезон <3

    ОтговорИзтриване
  3. Здравей.Номинирах те за Liebster Award, въпросите можеш да видиш тук : http://irisshades.blogspot.com/2014/03/liebster-award.html :)

    ОтговорИзтриване