сряда, 19 март 2014 г.

L`OREAL MEGA VOLUME miss MANGA



Здравейте приятели!
Днес ще ви представя на кратко новата спирала на Лореал Miss Manga.
Нарочно се забавих с ревюто няколко седмици, защото като става въпрос за спирали, обичам да минат поне две седмици, за да може тушът да се сгъсти.
В началото, повечето спирали са малко течни и не може да се прецени на 100% до колко изпълняват обещанията си.

Ефектът, който трябва да очакваме според рекламата на Лореал са уголемени и изразителни очи, тип сладките аниме герои от комиксите. Конусовидният връх на четката подчертава долните мигли, а гъвкавата дръжка прави горните мигли още по-изразителни и обемни - до 15 пъти!


Още от първото нанасяне миглите стават наистина много дълги и обемни. Дори ако не харесвате мигли с прекалено изкуствен ефект, а държите на по-естествената визия мисля, че ще останете доволни от спиралата.
Аз лично обичам да нанасям по 2-3 пласта спирала, за да се получи наистина прекрасен обем, дължина и кукленско око.

Първата седмица спиралата ми беше прекалено течна и след втория пласт миглите ми се слепваха и се образуваха "краченца на мухи". Но след втората седмица останах изключително доволна. Четката е с хубав размер: не е нито прекалено малка, нито прекалено голяма. Ако четката е много голяма имам лошия навик да си развалям вече поставените сенки, но с Miss Manga нямах този проблем.
Гъвкавата дръжка в началото е малко странна като усещане, но след седмица употреба се свиква. Като цяло съм голям фен на почти всички спирали на Лореал и тази също не ме разочарова!




Miss Manga съдържа 8,5 ml продукт и се предлага в цветовете черно, тюркоазено и лилаво.
Ако решите да я изпробвате се възползвайте от намалението този месец. Аз закупих спиралата на цена от 19,99 лв. но в момента може да я откриете за 12,69 лв.

Въпреки, че спиралите са нещо много индивидуално и няма как при всеки да се получи еднакъв ефект, реших да ви покажа снимки как седи Mega Volume Miss Manga на моите мигли.
На живо миглите са още по-дълги и обемни от колкото на снимките, но въпреки това се надявам, че ще успеете да добиете представа за спиралата.




xoxo
Jackie

Няма коментари:

Публикуване на коментар