неделя, 16 февруари 2014 г.

Guerlain Meteorites with Stardust Technology (2 Clair)



Здравейте приятели!
От 14 февруари пролетната колекция на Guerlain е налична в магазините на Douglas и Beauty Zone България! 

Продуктът, който очаквах с нетърпение са прекрасните Метеорити, който имат изцяло нова опаковка и променена формула.



Озаряващите перли се намират в метална сребърна кутийка. Върху капачето е изобразено новото лого на Метеоритите - цвете с пастелно лилави, розови и цикламени листенца.
Кутийката е едно малко бижу и изглежда невероятно върху тоалетката за грим.
Под капачето откриваме малко бяло плюшено пухче, с което бихте могли да нанасяте перлите, ако не желаете да използвате четка.
Старите кутийки съдържаха дунапренена гъбичка, с която нанасянето не е препоръчително.

Повдигайки пухчето откриваме малките шарени перли. За жалост Guerlain са решили да намалят грамажа и сега вместо 30 грама получаваме само 25. Още при самото отваряне на кутийката се вижда, че перлите са значително по-малко на брой. От рекламни снимки може да останете с впечатлението, че кутийката е сравнително пълна, но в действителност топчетата покриват едва половината. 

Най-значителната промяна е новата им формула.
Предишните Метеорити бяха сравнително твърди и се нуждаеха от четка с по-жилав косъм, за да може при разбъркване, топчетата постепенно да се разчупват и да освобождават озаряващата и матираща пудра. 

Сегашните Метеорити са много по-меки и се разпрашват изключително силно, дори с най-меката на допир четка.
Лично аз съм очарована от тази промяна. Нанасям новите топчета с лекота и самият им ефект е много по-силно забележим. Лицето е прекрасно матирано, тенът е изравнен, а озаряващите частички са по-забележими, благодарение на новата Stardust технология.
Въпреки това, лицето не изглежда като потопено в брокат. 
Така нареченият "фотошоп ефект" е много по-силно изразен от колкото при по-старите Метеорити. 

Най-светлата версия 2 Clair съдържа топчета със следните цветове: пастелно зелено, пастелно лилаво, блестящо бяло, блестящо златно и бледо розово.
Зелените, лилави и розови топчета изравняват тена и матират, а белите и златните придават неустоим бляскав и здрав вид на кожата. 
И този път Метеоритите ухаят на прекрасните бонбони "Виолетки" и според мен миризмата им е много по-силна от колкото на останалите ми кутийки. 



Не забравяйте, че Метеоритите са озаряваща финиш пудра, а не матиращ продукт! 
Ако имате мазна кожа и очаквате матиране през целият ден, най-вероятно ще останете разочаровани.
Но ако търсите продукт, който да "слее" фдт, руж и контурираща пудра, да направи кожата по-нежна и сияйна, то тогава Метеоритите са точно за вас! 

Реформулираните Метеорити ще бъдат част от перманентната линия на Guerlain и ще може да ги откриете в три различни нюанса: 2 Clair, 3 Medium, 4 Dore клик
Специалната четка за Метеоритите също е променена. Космите са по-дълги и меки, а цветът им преминава от нежно прасковено към розово.
На снимките, които следват ще видите старата четка, която до колкото знам повече няма да се предлага.

* кликнете върху снимките за да разгледате суочовете в по-голям размер и да прочетете историята на Метеоритите в приложената книжка!

xoxo


 

 



1 коментар:

  1. Много хубаво ревю и много изкусително добри думи за продукта. Направо ми иде да си го купя, въпреки че мнооого ми се свидят тези 100 лв за топченца :)))

    ОтговорИзтриване