събота, 3 септември 2016 г.

ZADIG & VOLTAIRE: THIS IS HER! / THIS IS HIM!


Здравейте приятели!

След доста дълга лятна пауза отново съм на линия и днес ще ви представя два нови аромата на френската модна къща Zadig & Voltaire. Нямах търпение да напиша това ревю и да подготвя снимките, защото всичко което e свързано с цветовете черно и бяло, кожа и рок ми е повече от любимо.
В последния ден на месец август имах възможността да присъствам на официалното представяне на ароматите във Фотосинтесиз - Място за фотография, хора и идеи.
Домакините от Нотос България бяха организирали стилно арт и рок събитие с готини хора, освещаващи напитки и музика на живо.

Zadig & Voltaire е марка създадена в Париж през 1997 г. от Thierry Gillie, племенник на един от основателите на Lacoste. Името на марката е взаимствано от романа "Задиг или съдбата" на френския писател и философ и един от символите на епохата на Просвещението- Франсоа-Мари Ару, известен под псевдонима си Волтѐр.

На презентацията научихме, че Zadig & Voltaire е небрежен шик и достъпен лукс.
Да бъдеш "рок" означава да бъдеш себе си, да си свободен, уверен и бунтар.

Парфюмите носят имената THIS IS HIM! и THIS IS HER!
Ароматите се намират в изключително стилни бутилки от масивно стъкло с "отчупена" страна. Представете си, че двете шишета са били едно цяло стъклено парче, което е разчупено по средата. Ако притежавате и двете бутилки и ги допрете една до друга, отново се превръщат в едно цяло.
Ароматните съставки на THIS IS HER! включват: арабски жасмин, розов пипер, кестен, ванилия, сметана, сандалово дърво.
THIS IS HIM! съдържа грейпфрут, ванилия, черен пипер, тамян, сандалово дърво.

Сандаловото дърво е запазената ароматна марка на Zadig & Voltaire. И колко прекрасно е това сандалово дърво! Обожавам миризмата му и колкото по-дълго нося един от парфюмите, толкова по-силен и интензивен става ароматът.


THIS IS HER! някакси не успя да ме завладее при първото усещане върху блотер. Истинската ароматна магия се разкри, когато го пръснах върху кожата си.
Това е парфюм с невероятно развитие и трайност! Денят след преставянето носих THIS IS HER! през целия ден. Напръсках се преди работа в 7:00 сутринта и цял ден се възхищавах на различните нотки, които се появяваха. След около шест часа, сандаловото дърво започна да се усеща наистина силно и ме завладя със своето топло и уютно ухание.

THIS IS HER! e нежна гурме наслада: ванилова бита сметана с парченца лешници, омаен ориенталски жасмин и прекрасното сандалово дърво за което вече споменах. Невероятно красив парфюм, женствен, топъл и гальовен.
Задължително го пробвайте на кожата си!
Трайността му е повече от прекрасна: усещах го около 12 часа, а на следващия ден върху блузата и косата ми беше останал чувственият аромат на екзотичното сандалово дърво.

THIS IS HIM! ме спечели още при първото пръсване. Дървесен и кожен аромат с щипка пикантен черен пипер и тайнствен тамян. За красив мъж, тайнствен, див и свободен! Толкова опияняващ аромат, че не можех да се откъсна от него. Рядко харесвам мъжки или унисекс  аромати, но този наистина е класа.



Херувимчето с готините слънчеви очила, което е част от кампанията #THISISZADIG ме плени моментално, защото от години колекционирам такива фигурки. Ако следите Instagram профила ми вече сте го видели, защото не можех да откъсна очи от него.


Ако съм събудила любопитството ви за марката и най-новата им двойка аромати, може да ги откриете в парфюмериите Notos Galleries, SEPHORA, Pretty Shop, Lero, Scandal, Paradox и Adel.
100 ml = 170лв.

* THIS IS HER ми е предоставен от вносителите на Zadig & Voltaire за България. Ревюто съдържа изцяло лично мнение и впечатления. 





Няма коментари:

Публикуване на коментар