сряда, 9 декември 2015 г.

Yves Rocher: Christmas Collection


Здравейте приятели,

днес ще ви покажа някои от новите коледни продукти за 2015 година на френската козметична компания Yves Rocher.
И тази година Yves Rocher ни зарадваха с нови вълшебни и празнични аромати: продуктите ухаят разкошно на захаросани ябълки, пикантна ванилия, канела и портокал.


Блестящият лосион с пикантна ванилия хидратира чудесно кожата и й придава съвсем лек празничен блясък. На моята бледа кожа много не си личи, но ако имате малко повече цвят седи страхотно. Ароматът е леко тръпчив и подправков, като на истинска ванилова шушулка.
От блестящите лосиони може да изберете между ароматите пикантна ванилия, портокал и канела и захаросана ябълка.

Коледната колекция е много голяма и от всеки празничен аромат има душ гел, скраб за тяло, тоалетна вода, крем за ръце и още много други ароматни благинки.

Тоалетните води са особено интересни, защото освен че може да ги носите самостоятелно, ароматите могат да се съчетават прекрасно с други топли и зимни парфюми.
Преди една-две години си купих лимитирана тоалетна вода и разкошният аромат на бурбонска ванилия се съчетава вълшебно с други коледни и топли аромати от колекцията ми.


Тази година любимият ми аромат от колекцията е захаросаната ябълка. От нея имам красива златна свещ, която ароматизира прекрасно спалнята ми.
Обожавам червени захаросани ябълки и този аромат ме подсеща, че тази година задължително трябва да приготвя по няколко за мен и близките ми.



Искам да благодаря на Yves Rocher България, за това че ме изненадаха с това коледно пакетче. Винаги съм харесвала техните продукти, защото в моето семейство се използват от както бях съвсем мъничка. Тогава в Германия още нямаше техни магазинчета и баба ми поръчваше редовно кашончета с техните продукти от каталога им.

Yves Rocher e компания, която уважава природата и още от 1989 година не използва животински съставки в продуктите си.
Така че, ако искате да подарите на скъп човек или на себе си малко коледно вълшебство в красива опаковка и от компания, която се грижи за планетата: лимитираната колекция на Yves Rocher е великолепен избор! 


1 коментар: